Christian Aunsborg

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

Udgivelses stedAalborg
ForlagInstitut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)8790893999
StatusUdgivet - 2005
NavnISP-Skriftserie
Nummer313
ISSN1397-3169

Bibliografisk note

Aunsborg, C. (2005). Projektarbejdets teori og metode: kompendium til MTM-uddannelsen i GeoInformatiok. Aalborg: Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet. ISP-Skriftserie, Nr. 313
Aunsborg, Christian. / Projektarbejdets teori og metode : kompendium til MTM-uddannelsen i GeoInformatiok. Aalborg : Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2005. 38 s. (ISP-Skriftserie; Nr. 313).
@book{da06e7b0f79e11da9980000ea68e967b,
title = "Projektarbejdets teori og metode: kompendium til MTM-uddannelsen i GeoInformatiok",
abstract = "Kompendiet indg{\aa}r som en del af kursuslitteraturen til kurset Projektarbejdets teori og metode p{\aa} MTM-uddannelsen i GeoInformatik p{\aa} Aalborg Universitet. Det er forfatterens erfaring, at kursuslitteraturen kan forekomme vanskeligt tilg{\ae}ngelig for de studerende, og kompendiet er derfor udarbejdet med det sigte at fungere som hj{\ae}lpetekst i forbindelse med de studerendes tilegnelse af stoffet i den {\o}vrige litteratur. Kompendiet kan s{\aa}ledes ikke l{\ae}ses uafh{\ae}ngigt af kursets grundb{\o}ger, men forh{\aa}bentlig vil kompendiet og den fremstilling af stoffet, det rummer, lette l{\ae}sningen og fremme tilegnelsen af det {\o}vrige stof.",
author = "Christian Aunsborg",
note = "Kompendiet har tidligere foreligget som upubliceret kursusmateriale. I forbindelse med udgivelsen af den foreliggende udgave er kompendiet revideret og ajourf{\o}rt mht. referencer mv.",
year = "2005",
isbn = "8790893999",
series = "ISP-Skriftserie",
publisher = "Institut for Samfundsudvikling og Planl{\ae}gning, Aalborg Universitet",
number = "313",

Aunsborg, C 2005, Projektarbejdets teori og metode: kompendium til MTM-uddannelsen i GeoInformatiok. ISP-Skriftserie, nr. 313, Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Projektarbejdets teori og metode : kompendium til MTM-uddannelsen i GeoInformatiok. / Aunsborg, Christian.

TY - BOOK

T1 - Projektarbejdets teori og metode

T2 - kompendium til MTM-uddannelsen i GeoInformatiok

AU - Aunsborg, Christian

N1 - Kompendiet har tidligere foreligget som upubliceret kursusmateriale. I forbindelse med udgivelsen af den foreliggende udgave er kompendiet revideret og ajourført mht. referencer mv.

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Kompendiet indgår som en del af kursuslitteraturen til kurset Projektarbejdets teori og metode på MTM-uddannelsen i GeoInformatik på Aalborg Universitet. Det er forfatterens erfaring, at kursuslitteraturen kan forekomme vanskeligt tilgængelig for de studerende, og kompendiet er derfor udarbejdet med det sigte at fungere som hjælpetekst i forbindelse med de studerendes tilegnelse af stoffet i den øvrige litteratur. Kompendiet kan således ikke læses uafhængigt af kursets grundbøger, men forhåbentlig vil kompendiet og den fremstilling af stoffet, det rummer, lette læsningen og fremme tilegnelsen af det øvrige stof.

AB - Kompendiet indgår som en del af kursuslitteraturen til kurset Projektarbejdets teori og metode på MTM-uddannelsen i GeoInformatik på Aalborg Universitet. Det er forfatterens erfaring, at kursuslitteraturen kan forekomme vanskeligt tilgængelig for de studerende, og kompendiet er derfor udarbejdet med det sigte at fungere som hjælpetekst i forbindelse med de studerendes tilegnelse af stoffet i den øvrige litteratur. Kompendiet kan således ikke læses uafhængigt af kursets grundbøger, men forhåbentlig vil kompendiet og den fremstilling af stoffet, det rummer, lette læsningen og fremme tilegnelsen af det øvrige stof.

M3 - Kompendium/lecture notes

SN - 8790893999

T3 - ISP-Skriftserie

BT - Projektarbejdets teori og metode

PB - Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Aunsborg C. Projektarbejdets teori og metode: kompendium til MTM-uddannelsen i GeoInformatiok. Aalborg: Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2005. 38 s. (ISP-Skriftserie; Nr. 313).