Projekter ved byggeri og anlæg

forår 2011

Lars Pedersen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

191 Downloads (Pure)

Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - 2013
NavnDCE Latest News
Nummer21

• Projektkatalog
  • Projektforslag
  • Havnefront
  • Fjorden
  • Limfjorden
  • Bro
  • Aalborg

Pedersen, L. (red.) (2013). Projekter ved byggeri og anlæg: forår 2011. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Latest News, Nr. 21
Pedersen, Lars (Redaktør). / Projekter ved byggeri og anlæg : forår 2011. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2013. 38 s. (DCE Latest News; Nr. 21).
@book{dd7a9118bcce45ab86e2d8a075c6ae55,
title = "Projekter ved byggeri og anl{\ae}g: for{\aa}r 2011",
abstract = "Vejlederne p{\aa} P2 har udarbejdet et projektkatalog, der underst{\o}tter temaet. I projekterne vil du f{\aa} mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser p{\aa} grundlag af dine modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeni{\o}rfaget, og det er derfor vigtigt, at du drager erfaringer med modelverdenen, l{\ae}rer at beherske den, men ogs{\aa} at forst{\aa} dens begr{\ae}nsninger.",
keywords = "Projektkatalog, Projektforslag, Havnefront, Fjorden, Limfjorden, Bro, Aalborg",
editor = "Lars Pedersen",
year = "2013",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",

Pedersen, L (red.) 2013, Projekter ved byggeri og anlæg: forår 2011. DCE Latest News, nr. 21, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Projekter ved byggeri og anlæg : forår 2011. / Pedersen, Lars (Redaktør).

TY - BOOK

T1 - Projekter ved byggeri og anlæg

T2 - forår 2011

A2 - Pedersen, Lars

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Vejlederne på P2 har udarbejdet et projektkatalog, der understøtter temaet. I projekterne vil du få mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser på grundlag af dine modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeniørfaget, og det er derfor vigtigt, at du drager erfaringer med modelverdenen, lærer at beherske den, men også at forstå dens begrænsninger.

AB - Vejlederne på P2 har udarbejdet et projektkatalog, der understøtter temaet. I projekterne vil du få mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser på grundlag af dine modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeniørfaget, og det er derfor vigtigt, at du drager erfaringer med modelverdenen, lærer at beherske den, men også at forstå dens begrænsninger.

KW - Projektkatalog

KW - Projektforslag

KW - Havnefront

KW - Fjorden

KW - Limfjorden

KW - Bro

KW - Aalborg

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Projekter ved byggeri og anlæg

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Pedersen L, (ed.). Projekter ved byggeri og anlæg: forår 2011. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2013. 38 s. (DCE Latest News; Nr. 21).