Prosoft: procesforbedring under udvikling af indlejret og teknisk software

Arne Skou (Redaktør), Brian Nielsen, Arne Skou, Ivan Aaen, Peter Axel Nielsen, John Knudsen, Jørgen Biegel (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Abstrakt

Prosoft er et projekt, som har fået en bevilling af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling gennem programmet Den jysk-fynske it-satsning (”IT-korridoren”). Projektperioden er 2004 – april 2006.

Prosoft er både et projekt og et netværk af private virksomheder og offentlige forsknings- og uddannelsesinstitutioner. De samarbejder om at identificere og afhjælpe de forhindringer, der gør det vanskeligt for virksomheder at opbygge, formidle og vedligeholde deres metodehåndbøger. Det bagvedliggende formål er at udvikle nye og at forbedre eksisterende processer, kompetencer og organisation. Det er hensigten at gøre netværkets virksomheder hver for sig mere konkurrencedygtige. Denne bog afrapporterer projektets erfaringer til inspiration for andre.

Prosofts medlemmer er: CISS (Aalborg Universitet), HIH (Handels- og Ingeniørhøjskolen i Herning), GateHouse A/S, Man B&W Diesel (Alpha Shipmate Development), Wirtek A/S, End2End A/S, Maxon A/S, Tellabs Denmark A/S, Texas Instruments A/S, Freescale A/S, NOVO Nordisk A/S, Siemens A/S (senere BenQ), Liab ApS og Tekkva Consult.

OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedAalborg
ForlagCISS, Aalborg Universitet
Antal sider150
ISBN (Trykt)8799172402
StatusUdgivet - 2006

Emneord

  • indlejret software
  • håndbog
  • værktøjer
  • udviklingsprocesser
  • kompetenceregistrering

Citationsformater