Publicering og arbejdsmiljø, Department of Business Studies - Institut 3, Aalborg Universitet. Aftagerrapport.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Et organisationspsykologisk projekt med det formål at danne et organisationsportræt og fremkomme med anbefalinger om, hvordan kan man styrke instituttets indsats omkring publicering. Herunder hvordan man kan hjælpe de mindre aktive i gang. Resultatet er præsenteret på institutseminar og i aftagerraport.
OriginalsprogDansk
StatusUdgivet - 2011

Citer dette

@book{d5d9f023a6824e138775153fe9582e0c,
title = "Publicering og arbejdsmilj{\o}, Department of Business Studies - Institut 3, Aalborg Universitet.: Aftagerrapport.",
abstract = "Et organisationspsykologisk projekt med det form{\aa}l at danne et organisationsportr{\ae}t og fremkomme med anbefalinger om, hvordan kan man styrke instituttets indsats omkring publicering. Herunder hvordan man kan hj{\ae}lpe de mindre aktive i gang. Resultatet er pr{\ae}senteret p{\aa} institutseminar og i aftagerraport.",
author = "Thomsen, {Ane S{\o}ndergaard} and Baldursson, {Einar Baldvin}",
year = "2011",
language = "Dansk",

}

TY - RPRT

T1 - Publicering og arbejdsmiljø, Department of Business Studies - Institut 3, Aalborg Universitet.

T2 - Aftagerrapport.

AU - Thomsen, Ane Søndergaard

AU - Baldursson, Einar Baldvin

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Et organisationspsykologisk projekt med det formål at danne et organisationsportræt og fremkomme med anbefalinger om, hvordan kan man styrke instituttets indsats omkring publicering. Herunder hvordan man kan hjælpe de mindre aktive i gang. Resultatet er præsenteret på institutseminar og i aftagerraport.

AB - Et organisationspsykologisk projekt med det formål at danne et organisationsportræt og fremkomme med anbefalinger om, hvordan kan man styrke instituttets indsats omkring publicering. Herunder hvordan man kan hjælpe de mindre aktive i gang. Resultatet er præsenteret på institutseminar og i aftagerraport.

M3 - Rapport

BT - Publicering og arbejdsmiljø, Department of Business Studies - Institut 3, Aalborg Universitet.

ER -