Publicering og arbejdsmiljø, Department of Business Studies - Institut 3, Aalborg Universitet. Aftagerrapport.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

StatusUdgivet - 2011

@book{d5d9f023a6824e138775153fe9582e0c,
title = "Publicering og arbejdsmilj{\o}, Department of Business Studies - Institut 3, Aalborg Universitet.: Aftagerrapport.",
abstract = "Et organisationspsykologisk projekt med det form{\aa}l at danne et organisationsportr{\ae}t og fremkomme med anbefalinger om, hvordan kan man styrke instituttets indsats omkring publicering. Herunder hvordan man kan hj{\ae}lpe de mindre aktive i gang. Resultatet er pr{\ae}senteret p{\aa} institutseminar og i aftagerraport.",
author = "Thomsen, {Ane S{\o}ndergaard} and Baldursson, {Einar Baldvin}",
year = "2011",

TY - RPRT

T1 - Publicering og arbejdsmiljø, Department of Business Studies - Institut 3, Aalborg Universitet.

T2 - Aftagerrapport.

AU - Thomsen, Ane Søndergaard

AU - Baldursson, Einar Baldvin

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Et organisationspsykologisk projekt med det formål at danne et organisationsportræt og fremkomme med anbefalinger om, hvordan kan man styrke instituttets indsats omkring publicering. Herunder hvordan man kan hjælpe de mindre aktive i gang. Resultatet er præsenteret på institutseminar og i aftagerraport.

AB - Et organisationspsykologisk projekt med det formål at danne et organisationsportræt og fremkomme med anbefalinger om, hvordan kan man styrke instituttets indsats omkring publicering. Herunder hvordan man kan hjælpe de mindre aktive i gang. Resultatet er præsenteret på institutseminar og i aftagerraport.

M3 - Rapport

BT - Publicering og arbejdsmiljø, Department of Business Studies - Institut 3, Aalborg Universitet.