Quantitative Market Analysis and International Market Choice Decisions

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagCentre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University
StatusUdgivet - 1996
NavnInternational Business Economics Working Paper Series
Nummer15
ISSN0908-1658

• Market Analysis
  • Market Choice
  • Internationalization

Kuada, J. (1996). Quantitative Market Analysis and International Market Choice Decisions. Aalborg: Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University. International Business Economics Working Paper Series, Nr. 15
Kuada, John. / Quantitative Market Analysis and International Market Choice Decisions. Aalborg : Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University, 1996. (International Business Economics Working Paper Series; Nr. 15).
@book{31c67830003811dab4d5000ea68e967b,
title = "Quantitative Market Analysis and International Market Choice Decisions",
keywords = "Market Analysis, Market Choice, Internationalization, Market Analysis, Market Choice, Internationalization",
author = "John Kuada",
year = "1996",
language = "English",
publisher = "Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University",
address = "Denmark",

Kuada, J 1996, Quantitative Market Analysis and International Market Choice Decisions. International Business Economics Working Paper Series, nr. 15, Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University, Aalborg.

Quantitative Market Analysis and International Market Choice Decisions. / Kuada, John.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Quantitative Market Analysis and International Market Choice Decisions

AU - Kuada, John

PY - 1996

Y1 - 1996

KW - Market Analysis

KW - Market Choice

KW - Internationalization

KW - Market Analysis

KW - Market Choice

KW - Internationalization

M3 - Book

BT - Quantitative Market Analysis and International Market Choice Decisions

PB - Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University

CY - Aalborg

Kuada J. Quantitative Market Analysis and International Market Choice Decisions. Aalborg: Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University, 1996. (International Business Economics Working Paper Series; Nr. 15).