Rapport om: Modelforsøg med Gedser Lystbådehavn: oktober 1977

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

118 Downloads (Pure)

Abstrakt

på foranledning af Dansk Geoteknik A/S har man på laboratoriet udført en række modelforsøg med bølgeuro i den planlagte lystbådehavn ved Gedser. Undersøgelsens formål har været at give moler og havnemunding den mest hensigtsmæssige udformning, under hensyntagen til bølgeuro ved liggepladserne og under hensyntagen til besejlingsforholdende. Efter oplæg fra Dansk Geoteknik A/S har man afprøvet alternative udformninger af Havneplanen ved modelforsøg.
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning
StatusUdgivet - 1977

Bibliografisk note

PDF for print: 18 pp.

• Gedser Lystbådehavn
  • Bølger
  • Bølgeuro
  • Modelforsøg med bølgeuro

Citationsformater

Larsen, T. (1977). Rapport om: Modelforsøg med Gedser Lystbådehavn: oktober 1977. Aalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Hydraulik og Havnebygning.