Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

ISSN0034-6918
StatusUdgivet - okt. 2017

@article{368a59a065d84e7f9d26a0efb29dd233,
title = "Rapportering om going concern i den nye revisionsp{\aa}tegning – s{\ae}rlige forhold for PIE-virksomheder",
abstract = "Artiklen omhandler s{\ae}rlige forhold for PIE-virksomheder, dvs. virksomheder af interesse for offentligheden, vedr{\o}rende going concern. Artikel skal l{\ae}ses i sammenh{\ae}ng med min generelle artikel vedr. rapportering om going concern i den nye revisionsp{\aa}tegning, idet denne artikel ogs{\aa} er relevant for PIE-virksomheder.",
author = "Jesper Seehausen",
year = "2017",
month = "10",
journal = "Revision & Regnskabsvaesen",
issn = "0034-6918",
publisher = "Karnov Group",
number = "10",

Rapportering om going concern i den nye revisionspåtegning – særlige forhold for PIE-virksomheder. / Seehausen, Jesper.

I: Revision & Regnskabsvæsen, Nr. 10, 10.2017.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Rapportering om going concern i den nye revisionspåtegning – særlige forhold for PIE-virksomheder

AU - Seehausen, Jesper

PY - 2017/10

Y1 - 2017/10

N2 - Artiklen omhandler særlige forhold for PIE-virksomheder, dvs. virksomheder af interesse for offentligheden, vedrørende going concern. Artikel skal læses i sammenhæng med min generelle artikel vedr. rapportering om going concern i den nye revisionspåtegning, idet denne artikel også er relevant for PIE-virksomheder.

AB - Artiklen omhandler særlige forhold for PIE-virksomheder, dvs. virksomheder af interesse for offentligheden, vedrørende going concern. Artikel skal læses i sammenhæng med min generelle artikel vedr. rapportering om going concern i den nye revisionspåtegning, idet denne artikel også er relevant for PIE-virksomheder.

UR - https://shop.karnovgroup.dk/collections/tidsskrifter/products/revision-og-regnskabsvaesen

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Revision & Regnskabsvaesen