Real-Time Monitoring and Robust Control of Offshore De-oiling Processes

ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7112-930-4
StatusUdgivet - 2017
NavnPh.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
ISSN2446-1636

Bibliografisk note

PhD supervisor:
Assoc. Prof. Zhenyu Yang, Aalborg University

Løhndorf, P. D. (2017). Real-Time Monitoring and Robust Control of Offshore De-oiling Processes. Aalborg Universitetsforlag. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
Løhndorf, Petar Durdevic. / Real-Time Monitoring and Robust Control of Offshore De-oiling Processes. Aalborg Universitetsforlag, 2017. 141 s. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).
@phdthesis{995ba9cc68114ad8a14327af500af301,
title = "Real-Time Monitoring and Robust Control of Offshore De-oiling Processes",
author = "L{\o}hndorf, {Petar Durdevic}",
note = "PhD supervisor: Assoc. Prof. Zhenyu Yang, Aalborg University",
year = "2017",
language = "English",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Løhndorf, PD 2017, Real-Time Monitoring and Robust Control of Offshore De-oiling Processes. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet, Aalborg Universitetsforlag.

Real-Time Monitoring and Robust Control of Offshore De-oiling Processes. / Løhndorf, Petar Durdevic.

Aalborg Universitetsforlag, 2017. 141 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Real-Time Monitoring and Robust Control of Offshore De-oiling Processes

AU - Løhndorf, Petar Durdevic

N1 - PhD supervisor: Assoc. Prof. Zhenyu Yang, Aalborg University

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

BT - Real-Time Monitoring and Robust Control of Offshore De-oiling Processes

PB - Aalborg Universitetsforlag

Løhndorf PD. Real-Time Monitoring and Robust Control of Offshore De-oiling Processes. Aalborg Universitetsforlag, 2017. 141 s. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).