Recent Advances in Tense Logic [annoteret udgave af Arthur N. Priors artikel]

Peter Øhrstrøm, Per Hasle, Torben Braüner, Jack Copeland

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKommentarForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelPapers on Time and Tense
RedaktørerPer Hasle, Peter Øhrstrøm, Torben Braüner, Jack Copeland
Udgivelses stedOxford
ForlagOxford University Press
Publikationsdato2003
ISBN (Trykt)0199256071
StatusUdgivet - 2003

Øhrstrøm, P., Hasle, P., Braüner, T., & Copeland, J. (2003). Recent Advances in Tense Logic [annoteret udgave af Arthur N. Priors artikel]. I P. Hasle, P. Øhrstrøm, T. Braüner, & J. Copeland (red.), Papers on Time and Tense Oxford: Oxford University Press.
Øhrstrøm, Peter ; Hasle, Per ; Braüner, Torben ; Copeland, Jack. / Recent Advances in Tense Logic [annoteret udgave af Arthur N. Priors artikel]. Papers on Time and Tense. red. / Per Hasle ; Peter Øhrstrøm ; Torben Braüner ; Jack Copeland. Oxford : Oxford University Press, 2003.
@inbook{cc79ccb09c2c11db8ed6000ea68e967b,
title = "Recent Advances in Tense Logic [annoteret udgave af Arthur N. Priors artikel]",
author = "Peter {\O}hrstr{\o}m and Per Hasle and Torben Bra{\"u}ner and Jack Copeland",
year = "2003",
language = "English",
isbn = "0199256071",
editor = "Per Hasle and Peter {\O}hrstr{\o}m and Torben Bra{\"u}ner and Jack Copeland",
booktitle = "Papers on Time and Tense",
publisher = "Oxford University Press",
address = "United Kingdom",

Øhrstrøm, P, Hasle, P, Braüner, T & Copeland, J 2003, Recent Advances in Tense Logic [annoteret udgave af Arthur N. Priors artikel]. i P Hasle, P Øhrstrøm, T Braüner & J Copeland (red), Papers on Time and Tense. Oxford University Press, Oxford.

Recent Advances in Tense Logic [annoteret udgave af Arthur N. Priors artikel]. / Øhrstrøm, Peter; Hasle, Per; Braüner, Torben; Copeland, Jack.

Papers on Time and Tense. red. / Per Hasle; Peter Øhrstrøm; Torben Braüner; Jack Copeland. Oxford : Oxford University Press, 2003.

TY - GEN

T1 - Recent Advances in Tense Logic [annoteret udgave af Arthur N. Priors artikel]

AU - Øhrstrøm, Peter

AU - Hasle, Per