Recursive PGM modeling for simple sequential Bayesian Games

Eksport af forskningsdata: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
Forlag/udgivende institutionDepartment of Computer Science, Aalborg University
PublikationsstatusUdgivet - 2009

Sønderberg-Madsen, N. (2009). Recursive PGM modeling for simple sequential Bayesian Games. Department of Computer Science, Aalborg University.
Sønderberg-Madsen, Nicolaj. / Recursive PGM modeling for simple sequential Bayesian Games. Department of Computer Science, Aalborg University, 2009.
@phdthesis{458c8430364e11dfa0ef000ea68e967b,
title = "Recursive PGM modeling for simple sequential Bayesian Games",
author = "Nicolaj S{\o}nderberg-Madsen",
year = "2009",
language = "English",
publisher = "Department of Computer Science, Aalborg University",

Sønderberg-Madsen, N 2009, Recursive PGM modeling for simple sequential Bayesian Games. Department of Computer Science, Aalborg University.

Recursive PGM modeling for simple sequential Bayesian Games. / Sønderberg-Madsen, Nicolaj.

Department of Computer Science, Aalborg University, 2009.

TY - BOOK

T1 - Recursive PGM modeling for simple sequential Bayesian Games

AU - Sønderberg-Madsen, Nicolaj

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Ph.D. thesis

BT - Recursive PGM modeling for simple sequential Bayesian Games

PB - Department of Computer Science, Aalborg University

Sønderberg-Madsen N. Recursive PGM modeling for simple sequential Bayesian Games. Department of Computer Science, Aalborg University, 2009.