Rederiernes standard for tilgængelighed i færgeterminaler

Annette Bredmose, Søren Ginnerup

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  239 Downloads (Pure)

  Resumé

  Denne standard giver et samlet overblik over, hvordan færgeterminaler kan indrettes, så de er ligeværdigt tilgængelige for alle uanset funktions-nedsættelse. Standarden består af en række tjeklister. Den første tjekliste følger passagerens vej fra ankomst til færgeterminal til skib og dækker terminalbygninger og de tilhørende udearealer. Den er baseret på EU Forordningens passagerrettigheder og henviser til de følgende tjeklister. De følgende tjeklister gennemgår de forhold, man skal være opmærksom på både i den tidlige planlægningsfase og i de senere projekteringsfaser. Ved at følge tjeklisterne sikrer man sig, at man overholder de gældende krav og vejledninger for passagerrettigheder og ligeværdig tilgængelighed. Tjeklisterne henvender sig til rederier og kan anvendes på både nybyggeri og om- og tilbygninger.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedKøbenhavn
  ForlagSBI forlag
  Vol/bind2014:18
  Antal sider74
  ISBN (Elektronisk)978-87-563-1637-8
  Rekvirerende organisationDanmarks Rederiforening
  StatusUdgivet - 2014

  Citer dette

  Bredmose, A., & Ginnerup, S. (2014). Rederiernes standard for tilgængelighed i færgeterminaler. København: SBI forlag.
  Bredmose, Annette ; Ginnerup, Søren. / Rederiernes standard for tilgængelighed i færgeterminaler. København : SBI forlag, 2014. 74 s.
  @book{99112633ba0146db8441020e768685c0,
  title = "Rederiernes standard for tilg{\ae}ngelighed i f{\ae}rgeterminaler",
  abstract = "Denne standard giver et samlet overblik over, hvordan f{\ae}rgeterminaler kan indrettes, s{\aa} de er ligev{\ae}rdigt tilg{\ae}ngelige for alle uanset funktions-neds{\ae}ttelse. Standarden best{\aa}r af en r{\ae}kke tjeklister. Den f{\o}rste tjekliste f{\o}lger passagerens vej fra ankomst til f{\ae}rgeterminal til skib og d{\ae}kker terminalbygninger og de tilh{\o}rende udearealer. Den er baseret p{\aa} EU Forordningens passagerrettigheder og henviser til de f{\o}lgende tjeklister. De f{\o}lgende tjeklister gennemg{\aa}r de forhold, man skal v{\ae}re opm{\ae}rksom p{\aa} b{\aa}de i den tidlige planl{\ae}gningsfase og i de senere projekteringsfaser. Ved at f{\o}lge tjeklisterne sikrer man sig, at man overholder de g{\ae}ldende krav og vejledninger for passagerrettigheder og ligev{\ae}rdig tilg{\ae}ngelighed. Tjeklisterne henvender sig til rederier og kan anvendes p{\aa} b{\aa}de nybyggeri og om- og tilbygninger.",
  author = "Annette Bredmose and S{\o}ren Ginnerup",
  year = "2014",
  language = "Dansk",
  volume = "2014:18",
  publisher = "SBI forlag",

  }

  Bredmose, A & Ginnerup, S 2014, Rederiernes standard for tilgængelighed i færgeterminaler. bind 2014:18, SBI forlag, København.

  Rederiernes standard for tilgængelighed i færgeterminaler. / Bredmose, Annette; Ginnerup, Søren.

  København : SBI forlag, 2014. 74 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  TY - RPRT

  T1 - Rederiernes standard for tilgængelighed i færgeterminaler

  AU - Bredmose, Annette

  AU - Ginnerup, Søren

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Denne standard giver et samlet overblik over, hvordan færgeterminaler kan indrettes, så de er ligeværdigt tilgængelige for alle uanset funktions-nedsættelse. Standarden består af en række tjeklister. Den første tjekliste følger passagerens vej fra ankomst til færgeterminal til skib og dækker terminalbygninger og de tilhørende udearealer. Den er baseret på EU Forordningens passagerrettigheder og henviser til de følgende tjeklister. De følgende tjeklister gennemgår de forhold, man skal være opmærksom på både i den tidlige planlægningsfase og i de senere projekteringsfaser. Ved at følge tjeklisterne sikrer man sig, at man overholder de gældende krav og vejledninger for passagerrettigheder og ligeværdig tilgængelighed. Tjeklisterne henvender sig til rederier og kan anvendes på både nybyggeri og om- og tilbygninger.

  AB - Denne standard giver et samlet overblik over, hvordan færgeterminaler kan indrettes, så de er ligeværdigt tilgængelige for alle uanset funktions-nedsættelse. Standarden består af en række tjeklister. Den første tjekliste følger passagerens vej fra ankomst til færgeterminal til skib og dækker terminalbygninger og de tilhørende udearealer. Den er baseret på EU Forordningens passagerrettigheder og henviser til de følgende tjeklister. De følgende tjeklister gennemgår de forhold, man skal være opmærksom på både i den tidlige planlægningsfase og i de senere projekteringsfaser. Ved at følge tjeklisterne sikrer man sig, at man overholder de gældende krav og vejledninger for passagerrettigheder og ligeværdig tilgængelighed. Tjeklisterne henvender sig til rederier og kan anvendes på både nybyggeri og om- og tilbygninger.

  M3 - Rapport

  VL - 2014:18

  BT - Rederiernes standard for tilgængelighed i færgeterminaler

  PB - SBI forlag

  CY - København

  ER -

  Bredmose A, Ginnerup S. Rederiernes standard for tilgængelighed i færgeterminaler. København: SBI forlag, 2014. 74 s.