Rederiernes standard for tilgængelighed på passagerskibe

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSBi Forlag
Udgave2. udgave
ISBN (Elektronisk)978-87-563-1845-7
Rekvirerende organisationDanmarks Rederiforening
StatusUdgivet - 13 jun. 2017
NavnSBI
Vol/bind2014:17

Bibliografisk note

2. udgave er identisk med 1. udgave, bortset fra:
- Figurnumre- og tekster er tilføjet.
- Under Passagerområder Generelt er punkt 14 om dørbredder blevet
præciseret.
- Figur 4, Elevatorer, dørbredde er rettet fra 0,8 m til 0,9 m.
- Figur 7, Handicaptoilet i den offentlige del af skibet, anbefalede mål,
højde til sæbe og håndklæder er ændret til 0,9-1,0 m (iht. MSC Circ.
735).
- Figur 8, Handicaptoilet i den offentlige del af skibet, MSC Circ. 735
krav, dørbredde er rettet fra 0,9 m til 0,8 m.
- Figur 9, Kahyt for kørestolsbrugere, målet D+G er rettet fra >2,3 til
>2,2 og gangbredde er rettet fra 0,8 m til 0,9 m.

Bredmose, A. (2017). Rederiernes standard for tilgængelighed på passagerskibe. (2. udgave udg.) København: SBi Forlag. SBI, Bind. 2014:17
Bredmose, Annette. / Rederiernes standard for tilgængelighed på passagerskibe. 2. udgave udg. København : SBi Forlag, 2017. 28 s. (SBI, Bind 2014:17).
@book{1be05adb9ce040c0bf78778bb00100c6,
title = "Rederiernes standard for tilg{\ae}ngelighed p{\aa} passagerskibe",
abstract = "Denne standard giver et overblik over, hvordan passagerskibe kan indrettes, s{\aa} de er ligev{\ae}rdigt tilg{\ae}ngelige for alle uanset funktionsneds{\ae}ttelse.Standarden best{\aa}r af tjeklister, der gennemg{\aa}r, hvad man skal huske b{\aa}de i den tidlige projekteringsfase og i de senere detailprojekteringsfaser. Ved at f{\o}lge tjeklisterne sikrer man sig, at man overholder de g{\ae}ldende krav, standarder og vejledninger for passagerrettigheder og ligev{\ae}rdig tilg{\ae}ngelighed. Tjeklisterne henvender sig til rederier og er prim{\ae}rt tilt{\ae}nkt nybyggeri, men kan ogs{\aa} anvendes ved ombygninger.",
author = "Annette Bredmose",
note = "2. udgave er identisk med 1. udgave, bortset fra: - Figurnumre- og tekster er tilf{\o}jet. - Under Passageromr{\aa}der Generelt er punkt 14 om d{\o}rbredder blevet pr{\ae}ciseret. - Figur 4, Elevatorer, d{\o}rbredde er rettet fra 0,8 m til 0,9 m. - Figur 7, Handicaptoilet i den offentlige del af skibet, anbefalede m{\aa}l, h{\o}jde til s{\ae}be og h{\aa}ndkl{\ae}der er {\ae}ndret til 0,9-1,0 m (iht. MSC Circ. 735). - Figur 8, Handicaptoilet i den offentlige del af skibet, MSC Circ. 735 krav, d{\o}rbredde er rettet fra 0,9 m til 0,8 m. - Figur 9, Kahyt for k{\o}restolsbrugere, m{\aa}let D+G er rettet fra >2,3 til >2,2 og gangbredde er rettet fra 0,8 m til 0,9 m.",
year = "2017",
month = "6",
day = "13",
series = "SBI",
publisher = "SBi Forlag",
edition = "2. udgave",

Bredmose, A 2017, Rederiernes standard for tilgængelighed på passagerskibe. SBI, bind 2014:17, 2. udgave udg, SBi Forlag, København.

Rederiernes standard for tilgængelighed på passagerskibe. / Bredmose, Annette.

2. udgave udg. København : SBi Forlag, 2017. 28 s. (SBI, Bind 2014:17).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Rederiernes standard for tilgængelighed på passagerskibe

AU - Bredmose, Annette

N1 - 2. udgave er identisk med 1. udgave, bortset fra: - Figurnumre- og tekster er tilføjet. - Under Passagerområder Generelt er punkt 14 om dørbredder blevet præciseret. - Figur 4, Elevatorer, dørbredde er rettet fra 0,8 m til 0,9 m. - Figur 7, Handicaptoilet i den offentlige del af skibet, anbefalede mål, højde til sæbe og håndklæder er ændret til 0,9-1,0 m (iht. MSC Circ. 735). - Figur 8, Handicaptoilet i den offentlige del af skibet, MSC Circ. 735 krav, dørbredde er rettet fra 0,9 m til 0,8 m. - Figur 9, Kahyt for kørestolsbrugere, målet D+G er rettet fra >2,3 til >2,2 og gangbredde er rettet fra 0,8 m til 0,9 m.

PY - 2017/6/13

Y1 - 2017/6/13

N2 - Denne standard giver et overblik over, hvordan passagerskibe kan indrettes, så de er ligeværdigt tilgængelige for alle uanset funktionsnedsættelse.Standarden består af tjeklister, der gennemgår, hvad man skal huske både i den tidlige projekteringsfase og i de senere detailprojekteringsfaser. Ved at følge tjeklisterne sikrer man sig, at man overholder de gældende krav, standarder og vejledninger for passagerrettigheder og ligeværdig tilgængelighed. Tjeklisterne henvender sig til rederier og er primært tiltænkt nybyggeri, men kan også anvendes ved ombygninger.

AB - Denne standard giver et overblik over, hvordan passagerskibe kan indrettes, så de er ligeværdigt tilgængelige for alle uanset funktionsnedsættelse.Standarden består af tjeklister, der gennemgår, hvad man skal huske både i den tidlige projekteringsfase og i de senere detailprojekteringsfaser. Ved at følge tjeklisterne sikrer man sig, at man overholder de gældende krav, standarder og vejledninger for passagerrettigheder og ligeværdig tilgængelighed. Tjeklisterne henvender sig til rederier og er primært tiltænkt nybyggeri, men kan også anvendes ved ombygninger.

M3 - Rapport

T3 - SBI

BT - Rederiernes standard for tilgængelighed på passagerskibe

PB - SBi Forlag

CY - København

Bredmose A. Rederiernes standard for tilgængelighed på passagerskibe. 2. udgave udg. København: SBi Forlag, 2017. 28 s. (SBI, Bind 2014:17).