Reduceret energiforbrug til skoleventilation: En interventionsundersøgelse

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Abstrakt

Rapporten viser, at det kan være muligt at spare energi og have en høj tilfredshed blandt elever og lærere i en skole uden mekanisk ventilation. En omfattende dataindsamling blev foretaget i skolen før og efter en gennemgribende renovering. Energiforbruget og tilfredsheden blandt brugerne blev undersøgt samtidigt med, at en række parametre for kvaliteten af indeklimaet blev målt. Resultaterne kan bruges som inspiration af projekterende ingeniører, arkitekter, byggemyndigheder og andre med indflydelse på opførelse, renovering og drift af skoler.
Bidragets oversatte titelReduced energy consumption for ventilation of schools. An intervention study
UdgivelsesstedHørsholm
ForlagSBI forlag
ISBN (Trykt)87-563-1072-2
StatusUdgivet - 2001
NavnBy og Byg Resultater
Nummer004
ISSN1600-8049

Bibliografisk note

Summary s. 25

• energiforbrug
  • skoler
  • ventilation
  • luftskifte
  • bygningsfornyelse

Fingeraftryk Dyk ned i forskningsemnerne om 'Reduceret energiforbrug til skoleventilation: En interventionsundersøgelse'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Citationsformater