Reflections on Human Rights and the New U.S. World Disorder

460 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg, Denmark
UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2004

Schmidt, J. D. (2004). Reflections on Human Rights and the New U.S. World Disorder. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Schmidt, Johannes Dragsbæk. / Reflections on Human Rights and the New U.S. World Disorder. Aalborg, Denmark : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 2004.
@techreport{856251702b7611db9deb000ea68e967b,
title = "Reflections on Human Rights and the New U.S. World Disorder",
author = "Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k}",
year = "2004",
language = "English",
publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Schmidt, JD 2004 'Reflections on Human Rights and the New U.S. World Disorder' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg, Denmark.

Reflections on Human Rights and the New U.S. World Disorder. / Schmidt, Johannes Dragsbæk.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Reflections on Human Rights and the New U.S. World Disorder

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Working paper

BT - Reflections on Human Rights and the New U.S. World Disorder

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg, Denmark

Schmidt JD. Reflections on Human Rights and the New U.S. World Disorder. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 2004.