Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

ForlagInstitut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)978-87-91830-13-6
StatusUdgivet - 2007

Hansen, C. J. (2007). Regional Udviklingsplanlægning i Nordjylland: Vilkår og muligheder for forankring og ejerskab. Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet.
Hansen, Carsten Jahn. / Regional Udviklingsplanlægning i Nordjylland : Vilkår og muligheder for forankring og ejerskab. Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2007.
@book{1fc93450cb3411dc8dd8000ea68e967b,
title = "Regional Udviklingsplanl{\ae}gning i Nordjylland: Vilk{\aa}r og muligheder for forankring og ejerskab",
author = "Hansen, {Carsten Jahn}",
year = "2007",
isbn = "978-87-91830-13-6",
publisher = "Institut for Samfundsudvikling og Planl{\ae}gning, Aalborg Universitet",

Hansen, CJ 2007, Regional Udviklingsplanlægning i Nordjylland: Vilkår og muligheder for forankring og ejerskab. Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet.

Regional Udviklingsplanlægning i Nordjylland : Vilkår og muligheder for forankring og ejerskab. / Hansen, Carsten Jahn.

Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2007.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Regional Udviklingsplanlægning i Nordjylland

T2 - Vilkår og muligheder for forankring og ejerskab

AU - Hansen, Carsten Jahn

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Rapport

SN - 978-87-91830-13-6

BT - Regional Udviklingsplanlægning i Nordjylland

PB - Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet

Hansen CJ. Regional Udviklingsplanlægning i Nordjylland: Vilkår og muligheder for forankring og ejerskab. Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2007.