Regionalism in East and Southeast Asia

577 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg, Denmark
UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2004

Schmidt, J. D. (2004). Regionalism in East and Southeast Asia. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Schmidt, Johannes Dragsbæk. / Regionalism in East and Southeast Asia. Aalborg, Denmark : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 2004.
@techreport{ed4fb6c09c2c11db8ed6000ea68e967b,
title = "Regionalism in East and Southeast Asia",
author = "Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k}",
year = "2004",
language = "English",
publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Schmidt, JD 2004 'Regionalism in East and Southeast Asia' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg, Denmark.

Regionalism in East and Southeast Asia. / Schmidt, Johannes Dragsbæk.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Regionalism in East and Southeast Asia

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Working paper

BT - Regionalism in East and Southeast Asia

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg, Denmark

Schmidt JD. Regionalism in East and Southeast Asia. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 2004.