Jytte Brender, P. McNair, Christian Nøhr

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelVisioner for dansk forskning i sundhedsinformatik : kort, kompas og vejviser
RedaktørerAndersen, Stig Kjær : Brender, Jytte : Kristensen, Margit : Nielsen, Dorthe Toftdahl : Nøhr, Christian : Vonsild, Susan
Udgivelses stedAalborg : V-CHI, Virtuelt Center for Sundhedsinformatik
ForlagAalborg Universitet
Publikationsdato2000
Sider49-67
ISBN (Trykt)8798626426
StatusUdgivet - 2000
NavnRapport fra V-CHI

Brender, J., McNair, P., & Nøhr, C. (2000). Research needs and priorities for the next decade to implement the information society in health care: outcome of a Delphi study. I Andersen, Stig Kjær : Brender, Jytte : Kristensen, Margit : Nielsen, Dorthe Toftdahl : Nøhr, Christian : Vonsild, Susan (red.), Visioner for dansk forskning i sundhedsinformatik : kort, kompas og vejviser (s. 49-67). Aalborg : V-CHI, Virtuelt Center for Sundhedsinformatik: Aalborg Universitet. Rapport fra V-CHI
Brender, Jytte ; McNair, P. ; Nøhr, Christian. / Research needs and priorities for the next decade to implement the information society in health care : outcome of a Delphi study. Visioner for dansk forskning i sundhedsinformatik : kort, kompas og vejviser. red. / Andersen, Stig Kjær : Brender, Jytte : Kristensen, Margit : Nielsen, Dorthe Toftdahl : Nøhr, Christian : Vonsild, Susan. Aalborg : V-CHI, Virtuelt Center for Sundhedsinformatik : Aalborg Universitet, 2000. s. 49-67 (Rapport fra V-CHI).
@inbook{fdd90e10809311db8b97000ea68e967b,
title = "Research needs and priorities for the next decade to implement the information society in health care: outcome of a Delphi study",
author = "Jytte Brender and P. McNair and Christian N{\o}hr",
year = "2000",
language = "English",
isbn = "8798626426",
series = "Rapport fra V-CHI",
pages = "49--67",
editor = "{Andersen, Stig Kj{\ae}r : Brender, Jytte : Kristensen, Margit : Nielsen, Dorthe Toftdahl : N{\o}hr, Christian : Vonsild, Susan}",
booktitle = "Visioner for dansk forskning i sundhedsinformatik : kort, kompas og vejviser",
publisher = "Aalborg Universitet",

Brender, J, McNair, P & Nøhr, C 2000, Research needs and priorities for the next decade to implement the information society in health care: outcome of a Delphi study. i Andersen, Stig Kjær : Brender, Jytte : Kristensen, Margit : Nielsen, Dorthe Toftdahl : Nøhr, Christian : Vonsild, Susan (red.), Visioner for dansk forskning i sundhedsinformatik : kort, kompas og vejviser. Aalborg Universitet, Aalborg : V-CHI, Virtuelt Center for Sundhedsinformatik, Rapport fra V-CHI, s. 49-67.

Research needs and priorities for the next decade to implement the information society in health care : outcome of a Delphi study. / Brender, Jytte; McNair, P.; Nøhr, Christian.

TY - CHAP

T1 - Research needs and priorities for the next decade to implement the information society in health care

T2 - outcome of a Delphi study

AU - Brender, Jytte

AU - McNair, P.

AU - Nøhr, Christian

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Book chapter

SN - 8798626426

T3 - Rapport fra V-CHI

SP - 49

EP - 67

BT - Visioner for dansk forskning i sundhedsinformatik : kort, kompas og vejviser

A2 - Andersen, Stig Kjær : Brender, Jytte : Kristensen, Margit : Nielsen, Dorthe Toftdahl : Nøhr, Christian : Vonsild, Susan, null

PB - Aalborg Universitet

CY - Aalborg : V-CHI, Virtuelt Center for Sundhedsinformatik

Brender J, McNair P, Nøhr C. Research needs and priorities for the next decade to implement the information society in health care: outcome of a Delphi study. I Andersen, Stig Kjær : Brender, Jytte : Kristensen, Margit : Nielsen, Dorthe Toftdahl : Nøhr, Christian : Vonsild, Susan, red., Visioner for dansk forskning i sundhedsinformatik : kort, kompas og vejviser. Aalborg : V-CHI, Virtuelt Center for Sundhedsinformatik: Aalborg Universitet. 2000. s. 49-67. (Rapport fra V-CHI).