Resocialisering af indsatte og tilsynsklienter med opmærksomhedsforstyrrelse. Viden og anbefalinger

Nichlas Permin Berger, Nanna Høygaard Lindeberg, Christina Mohr Jensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Resumé

Denne undersøgelse viser, at mennesker med ADHD er en særligt udsatte gruppe blandt de indsatte i danske fængsler. De har ofte haft en sværere opvækst og falder oftere til-bage i fornyet kriminalitet end andre, der afsoner en dom. Undersøgelsen afdækker også international forskning, som viser, at mennesker med ADHD er voldsomt overrepræsenterede i fængslerne.
OriginalsprogDansk
ForlagVIVE - Viden til Velfærd. Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd
Antal sider97
ISBN (Elektronisk)978-87-93626-24-9
StatusUdgivet - 2017

Citer dette

Berger, N. P., Lindeberg, N. H., & Jensen, C. M. (2017). Resocialisering af indsatte og tilsynsklienter med opmærksomhedsforstyrrelse. Viden og anbefalinger. VIVE - Viden til Velfærd. Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.
Berger, Nichlas Permin ; Lindeberg, Nanna Høygaard ; Jensen, Christina Mohr. / Resocialisering af indsatte og tilsynsklienter med opmærksomhedsforstyrrelse. Viden og anbefalinger. VIVE - Viden til Velfærd. Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, 2017. 97 s.
@book{c638f4a3bbc7495198c4a759bb38093b,
title = "Resocialisering af indsatte og tilsynsklienter med opm{\ae}rksomhedsforstyrrelse. Viden og anbefalinger",
abstract = "Denne unders{\o}gelse viser, at mennesker med ADHD er en s{\ae}rligt udsatte gruppe blandt de indsatte i danske f{\ae}ngsler. De har ofte haft en sv{\ae}rere opv{\ae}kst og falder oftere til-bage i fornyet kriminalitet end andre, der afsoner en dom. Unders{\o}gelsen afd{\ae}kker ogs{\aa} international forskning, som viser, at mennesker med ADHD er voldsomt overrepr{\ae}senterede i f{\ae}ngslerne.",
author = "Berger, {Nichlas Permin} and Lindeberg, {Nanna H{\o}ygaard} and Jensen, {Christina Mohr}",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "VIVE - Viden til Velf{\ae}rd. Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velf{\ae}rd",

}

Berger, NP, Lindeberg, NH & Jensen, CM 2017, Resocialisering af indsatte og tilsynsklienter med opmærksomhedsforstyrrelse. Viden og anbefalinger. VIVE - Viden til Velfærd. Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.

Resocialisering af indsatte og tilsynsklienter med opmærksomhedsforstyrrelse. Viden og anbefalinger. / Berger, Nichlas Permin; Lindeberg, Nanna Høygaard ; Jensen, Christina Mohr.

VIVE - Viden til Velfærd. Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, 2017. 97 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Resocialisering af indsatte og tilsynsklienter med opmærksomhedsforstyrrelse. Viden og anbefalinger

AU - Berger, Nichlas Permin

AU - Lindeberg, Nanna Høygaard

AU - Jensen, Christina Mohr

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Denne undersøgelse viser, at mennesker med ADHD er en særligt udsatte gruppe blandt de indsatte i danske fængsler. De har ofte haft en sværere opvækst og falder oftere til-bage i fornyet kriminalitet end andre, der afsoner en dom. Undersøgelsen afdækker også international forskning, som viser, at mennesker med ADHD er voldsomt overrepræsenterede i fængslerne.

AB - Denne undersøgelse viser, at mennesker med ADHD er en særligt udsatte gruppe blandt de indsatte i danske fængsler. De har ofte haft en sværere opvækst og falder oftere til-bage i fornyet kriminalitet end andre, der afsoner en dom. Undersøgelsen afdækker også international forskning, som viser, at mennesker med ADHD er voldsomt overrepræsenterede i fængslerne.

UR - https://www.kora.dk/udgivelser/udgivelse/i15505/Resocialisering-af-indsatte-og-tilsynsklienter-med-opmaerksomhedsforstyrrelse

M3 - Rapport

BT - Resocialisering af indsatte og tilsynsklienter med opmærksomhedsforstyrrelse. Viden og anbefalinger

PB - VIVE - Viden til Velfærd. Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd

ER -

Berger NP, Lindeberg NH, Jensen CM. Resocialisering af indsatte og tilsynsklienter med opmærksomhedsforstyrrelse. Viden og anbefalinger. VIVE - Viden til Velfærd. Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, 2017. 97 s.