Ressourceeffektivitet og cirkulær økonomi

• Ressourceeffektivitet
  • Cases

@misc{daaf6e37d0f9456c99b802bc986332be,
title = "Ressourceeffektivitet og cirkul{\ae}r {\o}konomi: Nordjyske eksempler",
abstract = "Netv{\ae}rk for B{\ae}redygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) er en forening, som arbejder for at styrke konkurrenceevnen ved sine medlemsvirksomheder gennem b{\ae}re- dygtig forretningsudvikling.Partnerne i netv{\ae}rket er; Hj{\o}rring Kommune, Aalborg Kommune, Aalborg Universitet, Hj{\o}rring Erhvervscenter, Business Aalborg og Energi Nord. Medlemsvirksomhedernes b{\ae}redygtighedsarbejde styrkes gennem partnerskab og samarbejde, samt udveksling af viden og v{\ae}rkt{\o}jer. B{\ae}redygtig forretningsudvikling sp{\ae}nder bredt fra intern optime- ring til innovation og produktudvikling.I 2014 og 2015 har et fokusomr{\aa}de i netv{\ae}rksarbejdet v{\ae}ret cirkul{\ae}r {\o}konomi, som er relevant for alle virksomheder. I pjecen her har vi samlet gode ideer og koncepter, som medlemsvirksomhederne arbejder med. Vi h{\aa}ber, at de 10 cases kan give din virksomhed inspiration til arbejdet med b{\ae}redygtighed.",
keywords = "Cirkul{\ae}r {\o}konomi, Ressourceeffektivitet, Cases",
author = "Eva Guldmann",
note = "Guldmann, E. medforfatter p{\aa} pjecen sammen med medarbejdere fra NBE NordDanmark",
year = "2015",
type = "Other",

Ressourceeffektivitet og cirkulær økonomi : Nordjyske eksempler. / Guldmann, Eva.

28 s. 2015, Pjece.

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

TY - GEN

T1 - Ressourceeffektivitet og cirkulær økonomi

T2 - Nordjyske eksempler

AU - Guldmann, Eva

N1 - Guldmann, E. medforfatter på pjecen sammen med medarbejdere fra NBE NordDanmark

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) er en forening, som arbejder for at styrke konkurrenceevnen ved sine medlemsvirksomheder gennem bære- dygtig forretningsudvikling.Partnerne i netværket er; Hjørring Kommune, Aalborg Kommune, Aalborg Universitet, Hjørring Erhvervscenter, Business Aalborg og Energi Nord. Medlemsvirksomhedernes bæredygtighedsarbejde styrkes gennem partnerskab og samarbejde, samt udveksling af viden og værktøjer. Bæredygtig forretningsudvikling spænder bredt fra intern optime- ring til innovation og produktudvikling.I 2014 og 2015 har et fokusområde i netværksarbejdet været cirkulær økonomi, som er relevant for alle virksomheder. I pjecen her har vi samlet gode ideer og koncepter, som medlemsvirksomhederne arbejder med. Vi håber, at de 10 cases kan give din virksomhed inspiration til arbejdet med bæredygtighed.

AB - Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) er en forening, som arbejder for at styrke konkurrenceevnen ved sine medlemsvirksomheder gennem bære- dygtig forretningsudvikling.Partnerne i netværket er; Hjørring Kommune, Aalborg Kommune, Aalborg Universitet, Hjørring Erhvervscenter, Business Aalborg og Energi Nord. Medlemsvirksomhedernes bæredygtighedsarbejde styrkes gennem partnerskab og samarbejde, samt udveksling af viden og værktøjer. Bæredygtig forretningsudvikling spænder bredt fra intern optime- ring til innovation og produktudvikling.I 2014 og 2015 har et fokusområde i netværksarbejdet været cirkulær økonomi, som er relevant for alle virksomheder. I pjecen her har vi samlet gode ideer og koncepter, som medlemsvirksomhederne arbejder med. Vi håber, at de 10 cases kan give din virksomhed inspiration til arbejdet med bæredygtighed.

KW - Cirkulær økonomi

KW - Ressourceeffektivitet