Projekter pr. år
Abstract
Rapporten ”Resultater 2017-2020 - Fars Køkkenskole” er en redigeret og forkortet udgave af ”Hello Kitchen 2017-2020", der udkom i 2020 og som var udarbejdet med baggrund i et 3-årigt evalueringssamarbejde mellem den almennyttige forening Hello Kitchen og Aalborg Universitets Institut for Kultur og Læring.
”Resultater 2017- 2020 – Fars Køkkenskole” behandler alene den del af den samlede evaluering, der har at gøre med Fars Køkkenskole.
I kapitel 1 introduceres Fars Køkkenskole, undersøgelsesdesignet og datagrundlaget. I kapitel 2 præsenteres resultaterne og i kapitel 3 gives en kortfattet sammenfatning.
Udvalgte konklusioner fra rapporten vil indgå i det fortsatte forskningsarbejde med fokus rettet mod at belyse madlærings-aktiviteters potentielle betydning for efterfølgende ændringer i hverdagslivets mad- og måltidspraksis.
”Resultater 2017- 2020 – Fars Køkkenskole” behandler alene den del af den samlede evaluering, der har at gøre med Fars Køkkenskole.
I kapitel 1 introduceres Fars Køkkenskole, undersøgelsesdesignet og datagrundlaget. I kapitel 2 præsenteres resultaterne og i kapitel 3 gives en kortfattet sammenfatning.
Udvalgte konklusioner fra rapporten vil indgå i det fortsatte forskningsarbejde med fokus rettet mod at belyse madlærings-aktiviteters potentielle betydning for efterfølgende ændringer i hverdagslivets mad- og måltidspraksis.
Originalsprog | Dansk |
---|
Antal sider | 27 |
---|---|
Status | Udgivet - 13 okt. 2021 |
Emneord
- Køkkenskole
- Sundhed og Sundhedsfremme
- mad og læring
- Fars Køkkenskole
- Hello Kitchen
- Børn og madlavning
Projekter
- 1 Afsluttet
-
Madglæde og Fællesskaber
Andersen, B. (PI (principal investigator))
01/01/2018 → 31/12/2020
Projekter: Projekt › Forskning
Presse/Medier
-
Føtex og Fars Køkkenskole lancerer nyt madlavningsprogram: Nu skal de store børn med i køkkenet
15/05/2020 → 17/05/2020
2 elementer af Mediedækning
Presse/medie
-
Kronik: Madlavning er måske det mest meningsfulde, man kan lave med sine børn
Andersen, B. & Vigkilde , J., 25 maj 2021, I: Skolebørn. 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
Åben adgang -
Hello Kitchen 2017-2020: Evaluering af projektet "En bæredygtig model for Fars Køkkenskole"
Andersen, B., 19 okt. 2020, Hello Kitchen 2017-2020 . s. 1-68 68 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceeding › Bidrag til rapport › Rådgivning
Fil