Resultater fra anden kortlægningsundersøgelse i Brønderslev Kommune 2016

Thomas Nordahl, Line Skov Hansen, Sigrid Øyen Nordahl, Anne-Karin Sunnevåg, Ole Hansen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

189 Downloads (Pure)

Abstrakt

Denne rapport baserer sig på to kortlægningsundersøgelser som er gennemført i dagtilbud og skoler i Brønderslev Kommune. Den første kortlægningsundersøgelse blev gennemført i december 2013 til januar 2014, og den anden kortlægningsundersøgelse blev gennemført i januar – februar 2016. De to kortlægnings-undersøgelser, der løbende i rapporten også vil blive omtalt som henholdsvis T1 og T21, omfattede ved den første kortlægning 24 dagtilbud og 13 skoler, og ved den anden kortlægning 18 dagtilbud og 12 skoler. De to kortlægningsundersøgelser indgår i forsknings- og udviklingsprojektet: Udvikling i fællesskaber, der er baseret på et samarbejde mellem Brønderslev Kommune, Laboratorium for forskningsbaseret skoleudvikling (LSP), Aalborg Universitet og Undervisningsministeriets Læringskonsulenter. Projektets formål er at styrke inklusionen i kommunens skoler og dagtilbud og at øge børnenes trivsel, læring og udvikling. Forudsætningen for nå dette mål er, at kommunens lærere, pædagoger og ledelser samt kommunale ressource- og støttemiljøer, gennem deres deltagelse i projektet udvikler deres professionelle kapacitet og kompetencer samt inddrager resultaterne fra projektets to kortlægninger til at understøtte en evidensinformeret praksis.
UdgivelsesstedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Udgave1
ISBN (Elektronisk)978-87-7112-619-8
StatusUdgivet - 2017
NavnFULM: Forskningsinformeret udvikling af læringsmiljøer
ISSN2246-4395

Projekter

• 1 Igangværende

Program for læringsledelse - dagtilbud

Hansen, O., Ringsmose, C., Hansen, L. S., Hansen, O. H. & Falkesgaard, C. B.

01/08/201531/10/2020

Projekter: ProjektForskning

Citationsformater

Nordahl, T., Hansen, L. S., Øyen Nordahl, S., Sunnevåg, A-K., & Hansen, O. (2017). Resultater fra anden kortlægningsundersøgelse i Brønderslev Kommune 2016. (1 udg.) Aalborg Universitetsforlag. FULM: Forskningsinformeret udvikling af læringsmiljøer