Ole Henrik Hansen, Thomas Nordahl, Sigrid Øyen Nordahl, Line Skov Hansen, Ole Hansen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

441 Downloads (Pure)

Abstrakt

Danske dagtilbud står overfor en række udfordringer, som forskernes analyser i denne forskningsrapport skildrer. Der er store forskelle og variationer i dagtil-buddenes kvalitet, - meget store endda, selv om den geografiske afstand er lille.
Forskerne antyder, at forskellene indenfor den enkelte kommune er omtrent fire gange så stor som den forskel, der ses mellem Danmark og Finland gennem PISA.
Det kan man også sige på en anden måde. Børn fra de institutioner, der befinder sig i bunden, ligger i gennemsnit omtrent to år efter i sprogudvikling set i forhold til børnene fra de institutioner, der ligger i top. Det er udfordringer, som alle må tage alvorligt og handle på.
ForlagAalborg Universitetsforlag
UdgaveOpen Access
ISBN (Elektronisk)978-87-7112-578-8
StatusUdgivet - 2016
NavnFULM: Forskningsinformeret udvikling af læringsmiljøer
ISSN2246-4395

• 6 Rapport
  • 1 Bidrag til rapport

Resultater fra kortlægningsundersøgelsen: Billund Kommune 2019

Nordahl, T., Hansen, L. S., Drugli, M. B. & Ringsmose, C., 2020, Aalborg. 83 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resultater fra kortlægningsundersøgelsen: Fredericia Kommune 2019

Nordahl, T., Hansen, L. S., Drugli, M. B. & Ringsmose, C., 2020, Resultater fra kortlægningsundersøgelsen: Fredericia Kommune 2019 : Program for læringsledelse - dagtilbud. Institut for Kultur og Læring, 82 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

Resultater fra kortlægningsundersøgelsen: Hedensted Kommune 2019

Nordahl, T., Hansen, L. S., Drugli, M. B. & Ringsmose, C., 2020, Aalborg. 88 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Citationsformater

Hansen, O. H., Nordahl, T., Øyen Nordahl, S., Hansen, L. S., & Hansen, O. (2016). Resultater fra Kortlægningsundersøgelse for 5 kommuner 2015 – Billund, Fredericia, Hedensted, Nordfyn og Svendborg: ”Uligheder og variationer – i dagtilbud” . (Open Access udg.) Aalborg Universitetsforlag. FULM: Forskningsinformeret udvikling af læringsmiljøer