Retningslinjer for udviklingen af it-baseret oplevelsesdesign

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Abstrakt

I dette kapitel beskrives et teoretisk funderet Oplevelsesdesign-frameworket, der rammesætter og definerer retningslinjer for udviklingen af kvalitative it-baserede oplevelsesdesign. Oplevelsesdesign-frameworket har til formål at rammesætte designudviklingen for oplevelsesdesign og dermed være med til at guide en oplevelsesdesigners overvejelser i designprocessen for at sikre udviklingen af kvalitative it-baserede oplevelsesdesign. Motivationen for at udvikle Oplevelsesdesign-frameworket er, at der på nuværende tidspunkt ikke findes en konkret model til udviklingen af oplevelsesdesign eller en samling af retningslinjer for denne type design. Oplevelsesdesign-frameworket er udviklet med afsæt i det mest fremtrædende oplevelsesbaseret teori inden for blandt andet user experience (UX), user interaction (UI) og user experience design (UXD).
Titel(NN)
RedaktørerJens F. Jensen
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusAccepteret/In press - 2019

Projekter

Ph.d. Project: Explorative Museum Experiences

Madsen, K. M.

15/06/201620/11/2019

Projekter: ProjektForskning

Citationsformater

Madsen, K. M. (Accepteret/In press). Retningslinjer for udviklingen af it-baseret oplevelsesdesign. I J. F. Jensen (red.), (NN) Aalborg Universitetsforlag.