Retningslinjer for udviklingen af it-baseret oplevelsesdesign

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Titel(NN)
RedaktørerJens F. Jensen
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusAccepteret/In press - 2019

Madsen, K. M. (Accepteret/In press). Retningslinjer for udviklingen af it-baseret oplevelsesdesign. I J. F. Jensen (red.), (NN) Aalborg Universitetsforlag.
Madsen, Kristina Maria. / Retningslinjer for udviklingen af it-baseret oplevelsesdesign. (NN). red. / Jens F. Jensen. Aalborg Universitetsforlag, 2019.
@inbook{3712c80be3a6453aaade54f748a98e7a,
title = "Retningslinjer for udviklingen af it-baseret oplevelsesdesign",
abstract = "I dette kapitel beskrives et teoretisk funderet Oplevelsesdesign-frameworket, der rammes{\ae}tter og definerer retningslinjer for udviklingen af kvalitative it-baserede oplevelsesdesign. Oplevelsesdesign-frameworket har til form{\aa}l at rammes{\ae}tte designudviklingen for oplevelsesdesign og dermed v{\ae}re med til at guide en oplevelsesdesigners overvejelser i designprocessen for at sikre udviklingen af kvalitative it-baserede oplevelsesdesign. Motivationen for at udvikle Oplevelsesdesign-frameworket er, at der p{\aa} nuv{\ae}rende tidspunkt ikke findes en konkret model til udviklingen af oplevelsesdesign eller en samling af retningslinjer for denne type design. Oplevelsesdesign-frameworket er udviklet med afs{\ae}t i det mest fremtr{\ae}dende oplevelsesbaseret teori inden for blandt andet user experience (UX), user interaction (UI) og user experience design (UXD).",
author = "Madsen, {Kristina Maria}",
year = "2019",
editor = "Jensen, {Jens F.}",
booktitle = "(NN)",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Madsen, KM 2019, Retningslinjer for udviklingen af it-baseret oplevelsesdesign. i JF Jensen (red.), (NN). Aalborg Universitetsforlag.

Retningslinjer for udviklingen af it-baseret oplevelsesdesign. / Madsen, Kristina Maria.

(NN). red. / Jens F. Jensen. Aalborg Universitetsforlag, 2019.

TY - CHAP

T1 - Retningslinjer for udviklingen af it-baseret oplevelsesdesign

AU - Madsen, Kristina Maria

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - I dette kapitel beskrives et teoretisk funderet Oplevelsesdesign-frameworket, der rammesætter og definerer retningslinjer for udviklingen af kvalitative it-baserede oplevelsesdesign. Oplevelsesdesign-frameworket har til formål at rammesætte designudviklingen for oplevelsesdesign og dermed være med til at guide en oplevelsesdesigners overvejelser i designprocessen for at sikre udviklingen af kvalitative it-baserede oplevelsesdesign. Motivationen for at udvikle Oplevelsesdesign-frameworket er, at der på nuværende tidspunkt ikke findes en konkret model til udviklingen af oplevelsesdesign eller en samling af retningslinjer for denne type design. Oplevelsesdesign-frameworket er udviklet med afsæt i det mest fremtrædende oplevelsesbaseret teori inden for blandt andet user experience (UX), user interaction (UI) og user experience design (UXD).

AB - I dette kapitel beskrives et teoretisk funderet Oplevelsesdesign-frameworket, der rammesætter og definerer retningslinjer for udviklingen af kvalitative it-baserede oplevelsesdesign. Oplevelsesdesign-frameworket har til formål at rammesætte designudviklingen for oplevelsesdesign og dermed være med til at guide en oplevelsesdesigners overvejelser i designprocessen for at sikre udviklingen af kvalitative it-baserede oplevelsesdesign. Motivationen for at udvikle Oplevelsesdesign-frameworket er, at der på nuværende tidspunkt ikke findes en konkret model til udviklingen af oplevelsesdesign eller en samling af retningslinjer for denne type design. Oplevelsesdesign-frameworket er udviklet med afsæt i det mest fremtrædende oplevelsesbaseret teori inden for blandt andet user experience (UX), user interaction (UI) og user experience design (UXD).

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - (NN)

A2 - Jensen, Jens F.

PB - Aalborg Universitetsforlag