Retssikkerhed i konkurrence med andre hensyn

Carsten Munk-Hansen (Redaktør), Trine Schultz (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

ForlagDjøf Forlag
Vol/bind1
Udgave1
ISBN (Trykt)978-87-574-2839-1
StatusUdgivet - 9 maj 2012
BegivenhedRetssikkerhedskoference: Retssikkerhed i konkurrence med andre hensyn - Juraens Hus, Niels Jernes Vej 6 A, 9200 Aalborg Ø, Aalborg, Danmark
Varighed: 9 maj 20129 maj 2012

Konference

KonferenceRetssikkerhedskoference
LokationJuraens Hus, Niels Jernes Vej 6 A, 9200 Aalborg Ø
LandDanmark
ByAalborg
Periode09/05/201209/05/2012

Bibliografisk note

@book{0f4dc9bc7ba74a36a26965e88902db05,
title = "Retssikkerhed i konkurrence med andre hensyn",
editor = "Carsten Munk-Hansen and Trine Schultz",
note = "Der er tale om en to-{\aa}rigt projekt, hvor personer ansat p{\aa} eller med tilknytning til Juridisk Institut, satte sig for at belyse det centrale begreb {"}retssikkerhed{"} - ikke blot som begreb, men som en analyse af konflikten med andre centrale retlige hensyn, hvilket ikke tidligere er sket. Ved arbejdets afslutning var der 10 forfattere i projektet, alle med ans{\ae}ttelse p{\aa} instituttet. Arbejdet afsluttedes med en retssikkerhedskonference p{\aa} Juridisk Institut med deltagelse af danske dommere, advokater og universitetsjurister.",
year = "2012",
month = "5",
day = "9",
isbn = "978-87-574-2839-1",
volume = "1",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",
edition = "1",

Retssikkerhed i konkurrence med andre hensyn. / Munk-Hansen, Carsten (Redaktør); Schultz, Trine (Redaktør).

1 udg. Djøf Forlag, 2012. 260 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Retssikkerhed i konkurrence med andre hensyn

A2 - Munk-Hansen, Carsten

A2 - Schultz, Trine

N1 - Der er tale om en to-årigt projekt, hvor personer ansat på eller med tilknytning til Juridisk Institut, satte sig for at belyse det centrale begreb "retssikkerhed" - ikke blot som begreb, men som en analyse af konflikten med andre centrale retlige hensyn, hvilket ikke tidligere er sket. Ved arbejdets afslutning var der 10 forfattere i projektet, alle med ansættelse på instituttet. Arbejdet afsluttedes med en retssikkerhedskonference på Juridisk Institut med deltagelse af danske dommere, advokater og universitetsjurister.

PY - 2012/5/9

Y1 - 2012/5/9