Tanja Kidholm Osmann Madsen, Camilla Sloth Andersen, Azreena Kamaluddin, András Várhelyi, Harry Spaabæk Lahrmann

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

27 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedWarsaw
ForlagWarsaw University of Technology
StatusUdgivet - 2016

Bibliografisk note

• InDeV
  • Study methods
  • VRU
  • Safty
  • Driving
  • Naturalistic

Madsen, Tanja Kidholm Osmann ; Andersen, Camilla Sloth ; Kamaluddin, Azreena ; Várhelyi, András ; Lahrmann, Harry Spaabæk. / Review of current study methods for VRU safety : Appendix 4 –Systematic literature review: Naturalistic driving studies. Warsaw : Warsaw University of Technology, 2016. 31 s.
@book{4c2a3315b6b041529eb0701ef6d59e02,
title = "Review of current study methods for VRU safety: Appendix 4 –Systematic literature review: Naturalistic driving studies",
keywords = "InDeV, Study methods, VRU, Safty, Driving, Naturalistic, InDeV, Study methods, VRU, Safty, Driving, Naturalistic",
author = "Madsen, {Tanja Kidholm Osmann} and Andersen, {Camilla Sloth} and Azreena Kamaluddin and Andr{\'a}s V{\'a}rhelyi and Lahrmann, {Harry Spaab{\ae}k}",
note = "InDeV: In-Depth understanding of accident causation for Vulnerable road users. HORIZON 2020 - the Framework Programme for Research and Innovation. Deliverable 2.1 – part 2 of 5.",
year = "2016",
language = "English",
publisher = "Warsaw University of Technology",

Review of current study methods for VRU safety : Appendix 4 –Systematic literature review: Naturalistic driving studies. / Madsen, Tanja Kidholm Osmann; Andersen, Camilla Sloth; Kamaluddin, Azreena; Várhelyi, András; Lahrmann, Harry Spaabæk.

Warsaw : Warsaw University of Technology, 2016. 31 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Review of current study methods for VRU safety

T2 - Appendix 4 –Systematic literature review: Naturalistic driving studies

AU - Madsen, Tanja Kidholm Osmann

AU - Andersen, Camilla Sloth

AU - Kamaluddin, Azreena

AU - Várhelyi, András

AU - Lahrmann, Harry Spaabæk

N1 - InDeV: In-Depth understanding of accident causation for Vulnerable road users. HORIZON 2020 - the Framework Programme for Research and Innovation. Deliverable 2.1 – part 2 of 5.

PY - 2016

Y1 - 2016

KW - InDeV

KW - Study methods

KW - VRU

KW - Safty

KW - Driving

KW - Naturalistic

KW - InDeV

KW - Study methods

KW - VRU

KW - Safty

KW - Driving

KW - Naturalistic

UR - http://www.indev-project.eu/InDeV/EN/Documents/pdf/2-1-2.pdf?__blob=publicationFile&v=2

M3 - Report

BT - Review of current study methods for VRU safety

PB - Warsaw University of Technology

CY - Warsaw

Madsen TKO, Andersen CS, Kamaluddin A, Várhelyi A, Lahrmann HS. Review of current study methods for VRU safety: Appendix 4 –Systematic literature review: Naturalistic driving studies. Warsaw: Warsaw University of Technology, 2016. 31 s.