Rework of an Organizational Scenography through Object Theatre

OriginalsprogEngelsk
TidsskriftTamara Journal - special issue on Materiality & Storytelling, part 2
StatusAccepteret/In press - 2018

Strand, A. M. C. samt 14 kandidat studerende ved valgfaget Organisatorisk scenografi forår 2014, Institut for Kommunikation, AAU (Accepteret/In press). Rework of an Organizational Scenography through Object Theatre. Tamara Journal - special issue on Materiality & Storytelling, part 2.
Strand, A. M. C. samt 14 kandidat studerende ved valgfaget Organisatorisk scenografi forår 2014, Institut for Kommunikation, AAU. / Rework of an Organizational Scenography through Object Theatre. I: Tamara Journal - special issue on Materiality & Storytelling, part 2. 2018.
@article{27a19526b03047b58dfef8a5dffb052a,
title = "Rework of an Organizational Scenography through Object Theatre",
author = "Strand, {Anete Mikkala Camille} and {Strand, A. M. C. samt 14 kandidat studerende ved valgfaget Organisatorisk scenografi for{\aa}r 2014, Institut for Kommunikation, AAU}",
year = "2018",
language = "English",
journal = "Tamara: Journal for Critical Organization Inquiry",
issn = "1532-5555",
publisher = "Kozminski University",

Strand, A. M. C. samt 14 kandidat studerende ved valgfaget Organisatorisk scenografi forår 2014, Institut for Kommunikation, AAU 2018, 'Rework of an Organizational Scenography through Object Theatre', Tamara Journal - special issue on Materiality & Storytelling, part 2.

Rework of an Organizational Scenography through Object Theatre. / Strand, A. M. C. samt 14 kandidat studerende ved valgfaget Organisatorisk scenografi forår 2014, Institut for Kommunikation, AAU.

I: Tamara Journal - special issue on Materiality & Storytelling, part 2, 2018.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Rework of an Organizational Scenography through Object Theatre

AU - Strand, Anete Mikkala Camille

AU - Strand, A. M. C. samt 14 kandidat studerende ved valgfaget Organisatorisk scenografi forår 2014, Institut for Kommunikation, AAU

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Journal article

JO - Tamara: Journal for Critical Organization Inquiry

JF - Tamara: Journal for Critical Organization Inquiry

SN - 1532-5555

Strand, A. M. C. samt 14 kandidat studerende ved valgfaget Organisatorisk scenografi forår 2014, Institut for Kommunikation, AAU. Rework of an Organizational Scenography through Object Theatre. Tamara Journal - special issue on Materiality & Storytelling, part 2. 2018.