Abstrakt

Rumsans er en videnportal om universelt design med visionen om at inspirere til arbejdet med og sprede viden om universelt design. Vi gør det ved at præsentere gode eksempler på detaljer, processer, løsninger eller hele byggerier, der på en god måde har gjort eksempelvis et hjem, en kulturinstitution eller en skole til et sted, hvor alle kan deltage på en ligeværdig måde.

Rumsans.dk skal være et samlingspunkt for alt, hvad der vedrører universelt design – fra de første ideer bliver tænkt, til det færdige byggeri er i brug og bliver ramme om gode oplevelser. Med udgangspunkt i forskning og fokus på nye tendenser og perspektiver præsenterer vi både den nyeste viden, men også grundlæggende introduktioner til at arbejde med universelt design og mangfoldighed.

Rumsans er skabt af SBi, Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet der er ansvarlig for indholdet på og udviklingen af siden.

Rumsans er i 2020 opdateret med nye tekster forfattet af Sidse Grangaard, Victoria Linn Lygum og Camilla Zuleger. Det gælder eksemplerne og tekstbidragene om Kunstens Hus, Schandorffs Plass, Filsø Besøgscenter og Scandiagade.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2020
UdgivelsesstedKbh.
UdgiverStatens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet
Udgave[2020]
StatusUdgivet - 2020

Emneord

  • Universelt design

Citationsformater

Grangaard, S., Lygum, V. L., & Zuleger, C. (2020). Rumsans. ([2020] udg.) Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet. http://rumsans.dk