Rumsans

Sidse Grangaard*, Camilla Zuleger

*Kontaktforfatter

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Abstrakt

Rumsans er en videnportal om universelt design med visionen om at inspirere til arbejdet med og sprede viden om universelt design. Vi gør det ved at præsentere gode eksempler på detaljer, processer, løsninger eller hele byggerier, der på en god måde har gjort eksempelvis et hjem, en kulturinstitution eller en skole til et sted, hvor alle kan deltage på en ligeværdig måde.

Rumsans.dk skal være et samlingspunkt for alt, hvad der vedrører universelt design – fra de første ideer bliver tænkt, til det færdige byggeri er i brug og bliver ramme om gode oplevelser. Med udgangspunkt i forskning og fokus på nye tendenser og perspektiver præsenterer vi både den nyeste viden, men også grundlæggende introduktioner til at arbejde med universelt design og mangfoldighed.

Rumsans er skabt af SBi, Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet der er ansvarlig for indholdet på og udviklingen af siden.

Alle tekster til Rumsans.dk ved lanceringen nov-dec 2019 er forfattet af Sidse Grangaard og Camilla Zuleger. Det gælder eksemplerne og tekstbidragene om Mønsted Kalkgruber, Vadehavscenteret, Ribe Domkirkeplads, Havfruefløjterne, GAME streekmekka Viborg, Søhusene, Restaurant Under, Your Rainbow Panorama, Center for Kræft & Sundhed København, Viborg historiske bykerne, Bogruppe 6 i andelssamfundet i Hjortshøj, Vandhalla, Akaciegården, Musholm Ferie-, sport- og konferencecenter, Enghave Kirke og Botilbud Ebberød. Hertil kommer tekst til kategorierne Arkitektur, Mennesker og Om.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato15 nov. 2019
UdgivelsesstedKbh.
UdgiverStatens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 15 nov. 2019

Citationsformater

Grangaard, S., & Zuleger, C. (2019, nov 15). Rumsans. Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet. http://www.rumsans.dk