Sætningsundersøgelser ved Klarup omfartsvej

Mogens B. Jørgensen, Moust Jacobsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Abstrakt

Nærværende rapport omhandler de extraundersøgelser, som Funderingslaboratoriet ved AUC har udført efter aftale med amtsvejvæsenet på delstrækningen mellem station 3.800 og 3.950 på den nye omfartsvej omkring Klarup. På denne strækning, hvor vejen skæres af Romdrup Å, er udlagt vejdæmninger med overhøjde for at fremskynde sætningerne i de underliggende bløde jordlag, idet der ikke er foretaget udskiftning.

Extraundersøgelserne er foretaget i samarbejde med det vejgeotekniske firma "Andreasen og Hvidberg", der har været geoteknisk konsulent på vejprojektet.
    UdgivelsesstedAalborg
    ForlagAalborg Universitetscenter, Inst. for Vand, Jord og Miljøteknik, Laboratoriet for Fundering
    Rekvirerende organisationAndreasen & Hvidberg K/S
    StatusUdgivet - 1975