Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterFormidling

33 Downloads (Pure)

Abstrakt

Igennem flere år har Aalborg Universitetsbibliotek tilbudt forskerskolekurser. I 2017 blev kurserne samlet under titlen "Academic Information Searching, Publishing and Management". På grund af det øgede fokus på forskningsformidling og forskerprofilering blev kurset i 2019 til en fælles indsats for InfoTeam Forskersupport og VBN-teamet. Posteren giver et indblik i det nye kursus. Præsenteret på de nationale Pure Brugerdage 2019, afholdt i samarbejde med Elsevier Aalborg.
Bidragets oversatte titelCollaboration across Aalborg University Library: Cross-organizational course for PhD students
Publikationsdato3 jun. 2019
StatusUdgivet - 3 jun. 2019
BegivenhedPure Brugerdage 2019 - Comwell Rebild Bakker, Skørping, Danmark
Varighed: 3 jun. 20194 jun. 2019

Konference

KonferencePure Brugerdage 2019
LokationComwell Rebild Bakker
LandDanmark
BySkørping
Periode03/06/201904/06/2019

• Forskningsbibliotek

Fingeraftryk Dyk ned i forskningsemnerne om 'Samarbejde på tværs af Aalborg Universitetsbibliotek: Tværorganisatorisk forskerskolekursus for Ph.d.-studerende'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Citationsformater