Samarbejde på tværs af Aalborg Universitetsbibliotek: Tværorganisatorisk forskerskolekursus for Ph.d.-studerende

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterFormidling

5 Downloads (Pure)

Publikationsdato3 jun. 2019
StatusUdgivet - 3 jun. 2019
BegivenhedPure Brugerdage 2019 - Comwell Rebild Bakker, Skørping, Danmark
Varighed: 3 jun. 20194 jun. 2019

Konference

KonferencePure Brugerdage 2019
LokationComwell Rebild Bakker
LandDanmark
BySkørping
Periode03/06/201904/06/2019

Fingerprint

student
poster
management

• Forskningsbibliotek

@conference{b93af0acde714e55bb97b3c0a0242082,
title = "Samarbejde p{\aa} tv{\ae}rs af Aalborg Universitetsbibliotek: Tv{\ae}rorganisatorisk forskerskolekursus for Ph.d.-studerende",
abstract = "Igennem flere {\aa}r har Aalborg Universitetsbibliotek tilbudt forskerskolekurser. I 2017 blev kurserne samlet under titlen {"}Academic Information Searching, Publishing and Management{"}. P{\aa} grund af det {\o}gede fokus p{\aa} forskningsformidling og forskerprofilering blev kurset i 2019 til en f{\ae}lles indsats for InfoTeam Forskersupport og VBN-teamet. Posteren giver et indblik i det nye kursus. Pr{\ae}senteret p{\aa} de nationale Pure Brugerdage 2019, afholdt i samarbejde med Elsevier Aalborg.",
keywords = "Undervisning, Forskningsbibliotek, Teaching, Research Library",
author = "Greve, {Anne Marya} and Anne Lykke",
year = "2019",
month = "6",
day = "3",
note = "Pure Brugerdage 2019 ; Conference date: 03-06-2019 Through 04-06-2019",

Samarbejde på tværs af Aalborg Universitetsbibliotek : Tværorganisatorisk forskerskolekursus for Ph.d.-studerende. / Greve, Anne Marya; Lykke, Anne.

2019. Poster præsenteret på Pure Brugerdage 2019, Skørping, Danmark.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterFormidling

TY - CONF

T1 - Samarbejde på tværs af Aalborg Universitetsbibliotek

T2 - Tværorganisatorisk forskerskolekursus for Ph.d.-studerende

AU - Greve, Anne Marya

AU - Lykke, Anne

PY - 2019/6/3

Y1 - 2019/6/3

N2 - Igennem flere år har Aalborg Universitetsbibliotek tilbudt forskerskolekurser. I 2017 blev kurserne samlet under titlen "Academic Information Searching, Publishing and Management". På grund af det øgede fokus på forskningsformidling og forskerprofilering blev kurset i 2019 til en fælles indsats for InfoTeam Forskersupport og VBN-teamet. Posteren giver et indblik i det nye kursus. Præsenteret på de nationale Pure Brugerdage 2019, afholdt i samarbejde med Elsevier Aalborg.

AB - Igennem flere år har Aalborg Universitetsbibliotek tilbudt forskerskolekurser. I 2017 blev kurserne samlet under titlen "Academic Information Searching, Publishing and Management". På grund af det øgede fokus på forskningsformidling og forskerprofilering blev kurset i 2019 til en fælles indsats for InfoTeam Forskersupport og VBN-teamet. Posteren giver et indblik i det nye kursus. Præsenteret på de nationale Pure Brugerdage 2019, afholdt i samarbejde med Elsevier Aalborg.

KW - Undervisning

KW - Forskningsbibliotek

KW - Teaching

KW - Research Library