Publikation: AndetAndet bidragRådgivning

Publikationsdato14 dec. 2016
StatusUdgivet - 14 dec. 2016

@misc{5f367a3ca23846e59c47c5089ac527fc,
title = "Samlet rapport, Survey Xact - Psykisk Arbejdspladsvurdering 2016, Institut for Kommunikation & Psykologi",
abstract = "Rapporten redeg{\o}r for resultatet af den psykiske APV p{\aa} Institut for Kommunikation & Psykologi, og baserer sig p{\aa} en sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse best{\aa}ende af 148 sp{\o}rgsm{\aa}l/udsagn. Sp{\o}rgeskemaet er udviklet til form{\aa}let, og baserer sig p{\aa} s{\aa}vel eksisterende sp{\o}rgeskemaer udviklet til forskningsm{\ae}ssig brug af Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmilj{\o}, som p{\aa} materialer udviklet af Branchearbejdsmilj{\o}r{\aa}det for Undervisning & Forskning. Rapporten redeg{\o}r for s{\aa}vel det samlede resultat for instituttet som helhed, som for de forskellige medarbejdergrupper og geografiske lokationer.",
author = "Martin M{\o}lholm",
year = "2016",
month = "12",
day = "14",
type = "Other",

TY - GEN

T1 - Samlet rapport, Survey Xact - Psykisk Arbejdspladsvurdering 2016, Institut for Kommunikation & Psykologi

AU - Mølholm, Martin

PY - 2016/12/14

Y1 - 2016/12/14

N2 - Rapporten redegør for resultatet af den psykiske APV på Institut for Kommunikation & Psykologi, og baserer sig på en spørgeskemaundersøgelse bestående af 148 spørgsmål/udsagn. Spørgeskemaet er udviklet til formålet, og baserer sig på såvel eksisterende spørgeskemaer udviklet til forskningsmæssig brug af Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, som på materialer udviklet af Branchearbejdsmiljørådet for Undervisning & Forskning. Rapporten redegør for såvel det samlede resultat for instituttet som helhed, som for de forskellige medarbejdergrupper og geografiske lokationer.

AB - Rapporten redegør for resultatet af den psykiske APV på Institut for Kommunikation & Psykologi, og baserer sig på en spørgeskemaundersøgelse bestående af 148 spørgsmål/udsagn. Spørgeskemaet er udviklet til formålet, og baserer sig på såvel eksisterende spørgeskemaer udviklet til forskningsmæssig brug af Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, som på materialer udviklet af Branchearbejdsmiljørådet for Undervisning & Forskning. Rapporten redegør for såvel det samlede resultat for instituttet som helhed, som for de forskellige medarbejdergrupper og geografiske lokationer.

M3 - Andet bidrag