Leif Heinzl, Jørgen Hedevang, Niels Hurup

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitet
StatusUdgivet - 1997

Heinzl, L., Hedevang, J., & Hurup, N. (1997). Science Center Aalborg: om opbygning af et udstillingsvindue for teknik og videnskab i Aalborg og Nordjylland. Aalborg: Aalborg Universitet.
Heinzl, Leif ; Hedevang, Jørgen ; Hurup, Niels. / Science Center Aalborg : om opbygning af et udstillingsvindue for teknik og videnskab i Aalborg og Nordjylland. Aalborg : Aalborg Universitet, 1997.
@book{bed991c0003411dab4d5000ea68e967b,
title = "Science Center Aalborg: om opbygning af et udstillingsvindue for teknik og videnskab i Aalborg og Nordjylland",
author = "Leif Heinzl and J{\o}rgen Hedevang and Niels Hurup",
year = "1997",
publisher = "Aalborg Universitet",

Science Center Aalborg : om opbygning af et udstillingsvindue for teknik og videnskab i Aalborg og Nordjylland. / Heinzl, Leif; Hedevang, Jørgen; Hurup, Niels.

Aalborg : Aalborg Universitet, 1997.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Science Center Aalborg

T2 - om opbygning af et udstillingsvindue for teknik og videnskab i Aalborg og Nordjylland