Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

985 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagCenter for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University
ISBN (Trykt)978-87-90562-90-8
ISBN (Elektronisk)978-87-90562-91-5
StatusUdgivet - 2004

Hennings, K. (2004). Selective electrical stimulation of peripheral nerve fibers: accommodation based methods. Aalborg: Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University.
Hennings, Kristian. / Selective electrical stimulation of peripheral nerve fibers : accommodation based methods. Aalborg : Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University, 2004.
@phdthesis{51ddf180cb6811dda016000ea68e967b,
title = "Selective electrical stimulation of peripheral nerve fibers: accommodation based methods",
author = "Kristian Hennings",
year = "2004",
language = "English",
isbn = "978-87-90562-90-8",
publisher = "Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University",

Hennings, K 2004, Selective electrical stimulation of peripheral nerve fibers: accommodation based methods. Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University, Aalborg.

Selective electrical stimulation of peripheral nerve fibers : accommodation based methods. / Hennings, Kristian.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Selective electrical stimulation of peripheral nerve fibers

T2 - accommodation based methods

AU - Hennings, Kristian

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Ph.D. thesis

SN - 978-87-90562-90-8

BT - Selective electrical stimulation of peripheral nerve fibers

PB - Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University

CY - Aalborg

Hennings K. Selective electrical stimulation of peripheral nerve fibers: accommodation based methods. Aalborg: Center for Sensory-Motor Interaction (SMI), Department of Health Science and Technology, Aalborg University, 2004.