Semi-Autonomy in Economic Policy-Making: The Case of Thailand

Publikation: Working paperForskning

222 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 1994

Schmidt, J. D. (1994). Semi-Autonomy in Economic Policy-Making: The Case of Thailand. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Schmidt, Johannes Dragsbæk. / Semi-Autonomy in Economic Policy-Making : The Case of Thailand. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1994.
@techreport{28868bf01ac511dfa996000ea68e967b,
title = "Semi-Autonomy in Economic Policy-Making: The Case of Thailand",
author = "Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k}",
year = "1994",
language = "English",
publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Schmidt, JD 1994 'Semi-Autonomy in Economic Policy-Making: The Case of Thailand' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.

Semi-Autonomy in Economic Policy-Making : The Case of Thailand. / Schmidt, Johannes Dragsbæk.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Semi-Autonomy in Economic Policy-Making

T2 - The Case of Thailand

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Working paper

BT - Semi-Autonomy in Economic Policy-Making

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

Schmidt JD. Semi-Autonomy in Economic Policy-Making: The Case of Thailand. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1994.