Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Bidragets oversatte titelReport from a seminar held at the Danish Building Research Institute 18th January 1978 about: Conditions for user participation in the future non-profit housing
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
StatusUdgivet - 1979
NavnSBI-notat
Nummer92

Bibliografisk note

Udsolgt

• bygningsplanlægning

Statens Byggeforskningsinstitut. / Seminar om beboerstyrets vilkår i det fremtidige almennyttige byggeri : Referat fra seminar afholdt på SBI den 18.januar 1978. Hørsholm : SBI forlag, 1979. 14 s. (SBI-notat; Nr. 92).
@book{d2147d40165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Seminar om beboerstyrets vilk{\aa}r i det fremtidige almennyttige byggeri: Referat fra seminar afholdt p{\aa} SBI den 18.januar 1978",
abstract = "I SBI-rapport 83 T{\AE}T LAV - en boligform {"}Beboerstyrets vilk{\aa}r - hindringer og forslag{"} og SBI-notat 61 T{\AE}T-LAV - en boligform {"}En vurdering af beboerstyrets vilk{\aa}r set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis{"} var indeholdt en opfordring til parterne om at gennemdr{\o}fte hindringer og forslag og komme med andre og m{\aa}ske bedre forslag til at overvinde hindringerne, samt overveje hvad der b{\o}r s{\o}ges afpr{\o}vet og videreudviklet i egentlige eksperimenter. P{\aa} SBI's invitation afholdtes et seminar den 18.januar 1978 p{\aa} SBI med deltagelse af af myndigheder, boligselskaber, planl{\ae}ggere og forskere samt Lejernes Landsorganisation og enkelte boligbrugere. Form{\aa}let var specielt at belyse vilk{\aa}rene i det fremtidige almennyttige byggeri ud fra s{\aa} varierende synspunkter som muligt, fordi man i denne sektor har de fleste erfaringer med brugerindflydelse.",
keywords = "bygningsplanl{\ae}gning",
author = "{Statens Byggeforskningsinstitut}",
note = "Udsolgt",
year = "1979",
publisher = "SBI forlag",

Seminar om beboerstyrets vilkår i det fremtidige almennyttige byggeri : Referat fra seminar afholdt på SBI den 18.januar 1978. / Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag).

Hørsholm : SBI forlag, 1979. 14 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Seminar om beboerstyrets vilkår i det fremtidige almennyttige byggeri

T2 - Referat fra seminar afholdt på SBI den 18.januar 1978

A2 - Statens Byggeforskningsinstitut

N1 - Udsolgt

PY - 1979

Y1 - 1979

N2 - I SBI-rapport 83 TÆT LAV - en boligform "Beboerstyrets vilkår - hindringer og forslag" og SBI-notat 61 TÆT-LAV - en boligform "En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis" var indeholdt en opfordring til parterne om at gennemdrøfte hindringer og forslag og komme med andre og måske bedre forslag til at overvinde hindringerne, samt overveje hvad der bør søges afprøvet og videreudviklet i egentlige eksperimenter. På SBI's invitation afholdtes et seminar den 18.januar 1978 på SBI med deltagelse af af myndigheder, boligselskaber, planlæggere og forskere samt Lejernes Landsorganisation og enkelte boligbrugere. Formålet var specielt at belyse vilkårene i det fremtidige almennyttige byggeri ud fra så varierende synspunkter som muligt, fordi man i denne sektor har de fleste erfaringer med brugerindflydelse.

AB - I SBI-rapport 83 TÆT LAV - en boligform "Beboerstyrets vilkår - hindringer og forslag" og SBI-notat 61 TÆT-LAV - en boligform "En vurdering af beboerstyrets vilkår set i forhold til lovgivning og hidtidig praksis" var indeholdt en opfordring til parterne om at gennemdrøfte hindringer og forslag og komme med andre og måske bedre forslag til at overvinde hindringerne, samt overveje hvad der bør søges afprøvet og videreudviklet i egentlige eksperimenter. På SBI's invitation afholdtes et seminar den 18.januar 1978 på SBI med deltagelse af af myndigheder, boligselskaber, planlæggere og forskere samt Lejernes Landsorganisation og enkelte boligbrugere. Formålet var specielt at belyse vilkårene i det fremtidige almennyttige byggeri ud fra så varierende synspunkter som muligt, fordi man i denne sektor har de fleste erfaringer med brugerindflydelse.

KW - bygningsplanlægning

M3 - Bog

BT - Seminar om beboerstyrets vilkår i det fremtidige almennyttige byggeri

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

Statens Byggeforskningsinstitut. Seminar om beboerstyrets vilkår i det fremtidige almennyttige byggeri: Referat fra seminar afholdt på SBI den 18.januar 1978. Hørsholm: SBI forlag, 1979. 14 s. (SBI-notat; Nr. 92).