Seminar om RF integrerede systemer og kredsløb

Torben Larsen, Jan Hvolgaard Mikkelsen, Arne Norre Ekstrøm, Erik Pedersen, Farahnaz Sabouri-Sichani, Michael Bohl Jenner, Troels Emil Kolding

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitet
StatusUdgivet - 1997
NavnInternal Report
NummerIR97-1002

Larsen, T., Mikkelsen, J. H., Ekstrøm, A. N., Pedersen, E., Sabouri-Sichani, F., Jenner, M. B., & Kolding, T. E. (1997). Seminar om RF integrerede systemer og kredsløb. Aalborg: Aalborg Universitet. Internal Report, Nr. IR97-1002
Larsen, Torben ; Mikkelsen, Jan Hvolgaard ; Ekstrøm, Arne Norre ; Pedersen, Erik ; Sabouri-Sichani, Farahnaz ; Jenner, Michael Bohl ; Kolding, Troels Emil. / Seminar om RF integrerede systemer og kredsløb. Aalborg : Aalborg Universitet, 1997. (Internal Report; Nr. IR97-1002).
@book{923315b0748711dbabfe000ea68e967b,
title = "Seminar om RF integrerede systemer og kredsl{\o}b",
author = "Torben Larsen and Mikkelsen, {Jan Hvolgaard} and Ekstr{\o}m, {Arne Norre} and Erik Pedersen and Farahnaz Sabouri-Sichani and Jenner, {Michael Bohl} and Kolding, {Troels Emil}",
year = "1997",
series = "Internal Report",
publisher = "Aalborg Universitet",
number = "IR97-1002",

Larsen, T, Mikkelsen, JH, Ekstrøm, AN, Pedersen, E, Sabouri-Sichani, F, Jenner, MB & Kolding, TE 1997, Seminar om RF integrerede systemer og kredsløb. Internal Report, nr. IR97-1002, Aalborg Universitet, Aalborg.

Seminar om RF integrerede systemer og kredsløb. / Larsen, Torben; Mikkelsen, Jan Hvolgaard; Ekstrøm, Arne Norre; Pedersen, Erik; Sabouri-Sichani, Farahnaz; Jenner, Michael Bohl; Kolding, Troels Emil.

Aalborg : Aalborg Universitet, 1997. (Internal Report; Nr. IR97-1002).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Seminar om RF integrerede systemer og kredsløb

AU - Larsen, Torben

AU - Mikkelsen, Jan Hvolgaard

AU - Ekstrøm, Arne Norre

AU - Pedersen, Erik

AU - Sabouri-Sichani, Farahnaz

AU - Jenner, Michael Bohl

AU - Kolding, Troels Emil

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Bog

T3 - Internal Report

BT - Seminar om RF integrerede systemer og kredsløb

PB - Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Larsen T, Mikkelsen JH, Ekstrøm AN, Pedersen E, Sabouri-Sichani F, Jenner MB et al. Seminar om RF integrerede systemer og kredsløb. Aalborg: Aalborg Universitet, 1997. (Internal Report; Nr. IR97-1002).