SIP Server Implementation and Documentation

ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 2001

Bibliografisk note

Bozinovski, M., Stancev, B., Gavrilovska, L., & Prasad, R. (2001). SIP Server Implementation and Documentation. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag.
Bozinovski, Marjan ; Stancev, B. ; Gavrilovska, Liljana ; Prasad, Ramjee. / SIP Server Implementation and Documentation. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2001.
@book{b23f1930003411dab4d5000ea68e967b,
title = "SIP Server Implementation and Documentation",
author = "Marjan Bozinovski and B. Stancev and Liljana Gavrilovska and Ramjee Prasad",
note = "Joint CPK-SIEMENS project {"}A Fault-Tolerant Call Control Server System based on RSerPool{"}, Report 1 Joint CPK-SIEMENS project {"}A Fault-Tolerant Call Control Server System based on RSerPool{"}, Report 1",
year = "2001",
language = "English",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Bozinovski, M, Stancev, B, Gavrilovska, L & Prasad, R 2001, SIP Server Implementation and Documentation. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

SIP Server Implementation and Documentation. / Bozinovski, Marjan; Stancev, B.; Gavrilovska, Liljana; Prasad, Ramjee.

Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2001.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - SIP Server Implementation and Documentation

AU - Bozinovski, Marjan

AU - Stancev, B.

AU - Gavrilovska, Liljana

AU - Prasad, Ramjee

N1 - Joint CPK-SIEMENS project "A Fault-Tolerant Call Control Server System based on RSerPool", Report 1 Joint CPK-SIEMENS project "A Fault-Tolerant Call Control Server System based on RSerPool", Report 1

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Book

BT - SIP Server Implementation and Documentation

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Bozinovski M, Stancev B, Gavrilovska L, Prasad R. SIP Server Implementation and Documentation. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 2001.