Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

NavnV-CHI Technical Report
ISSN1397-9507

• Elektronisk patient journal

Reinbacher, G. S., Niss, K. U., & Frøstrup, H. (2001). SITOR : sundhedssektorens IT og organisationsudvikling: afrapportering af EPS projektet i Viborg. Aalborg: Department of Mechanical Engineering, Aalborg University. V-CHI Technical Report
Reinbacher, Gunnar Scott ; Niss, Karsten Ulrik ; Frøstrup, Henrik. / SITOR : sundhedssektorens IT og organisationsudvikling : afrapportering af EPS projektet i Viborg. Aalborg : Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, 2001. (V-CHI Technical Report).
@book{0ebb26a0002f11dab4d5000ea68e967b,
title = "SITOR : sundhedssektorens IT og organisationsudvikling: afrapportering af EPS projektet i Viborg",
keywords = "Elektronisk patient journal, Elektronisk patient journal",
author = "Reinbacher, {Gunnar Scott} and Niss, {Karsten Ulrik} and Henrik Fr{\o}strup",
year = "2001",
publisher = "Department of Mechanical Engineering, Aalborg University",

Reinbacher, GS, Niss, KU & Frøstrup, H 2001, SITOR : sundhedssektorens IT og organisationsudvikling: afrapportering af EPS projektet i Viborg. V-CHI Technical Report, Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, Aalborg.

SITOR : sundhedssektorens IT og organisationsudvikling : afrapportering af EPS projektet i Viborg. / Reinbacher, Gunnar Scott; Niss, Karsten Ulrik; Frøstrup, Henrik.

Aalborg : Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, 2001.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - SITOR : sundhedssektorens IT og organisationsudvikling

T2 - afrapportering af EPS projektet i Viborg

AU - Reinbacher, Gunnar Scott

AU - Niss, Karsten Ulrik

AU - Frøstrup, Henrik

PY - 2001

Y1 - 2001

KW - Elektronisk patient journal

M3 - Bog

BT - SITOR : sundhedssektorens IT og organisationsudvikling

PB - Department of Mechanical Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Reinbacher GS, Niss KU, Frøstrup H. SITOR : sundhedssektorens IT og organisationsudvikling: afrapportering af EPS projektet i Viborg. Aalborg: Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, 2001. (V-CHI Technical Report).