Bidragets oversatte titel: Skolens curriculum og trasnformationen af stat-kirke relationen i Norden siden det 20. århundredes begyndelse: En nordisk sekular luthersk velfærdsstatsmodel?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceedingForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelEducation And Power - Historical Perspectives : International Standing Conference on the History of Education, ISCHE 35, Riga, Abstracts
Udgivelses stedRēzekne
ForlagSIA “Latgales druka”
Publikationsdato1 aug. 2013
Udgave1
Sider36-37
ISBN (Trykt)978-9934-517-08-2
StatusUdgivet - 1 aug. 2013
BegivenhedInternational Standing Conference on the History of Education - University of Latvia, Riga, Letland
Varighed: 21 aug. 201324 aug. 2013
Konferencens nummer: 35

Konference

KonferenceInternational Standing Conference on the History of Education
Nummer35
LokationUniversity of Latvia
LandLetland
ByRiga
Periode21/08/201324/08/2013
Internetadresse

• religion
  • velfærdsstatshistorie
  • velfærdsstaten
  • Uddannelseshistorie
  • curriculum studies

Citationsformater

Buchardt, M. (2013). The School Curriculum and the Transformation of the State/Church Relation in ‘the North’ since the Early 20th Century: A Nordic Secular Lutheran Welfare State Model? I Education And Power - Historical Perspectives: International Standing Conference on the History of Education, ISCHE 35, Riga, Abstracts (1 udg., s. 36-37). SIA “Latgales druka”.