Skrivning i og rundt om Minecraft

Thorkild Hanghøj, Lene Storgaard Brok, Lise Dissing Møller

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelInnovativ undervisning med it i fagene : Forskning i de tre demonstrationsskoleforsøg II
RedaktørerJeppe Bundsgaard, Marianne Georgsen, Stefan Graf, Thomas Illum Hansen, Charlotte Krog Skott
ForlagAarhus Universitetsforlag
Publikationsdato2018
ISBN (Trykt)978877184152 7
StatusUdgivet - 2018
NavnDidaktiske studier
Vol/bind4
ISSN2446-4546

Hanghøj, T., Brok, L. S., & Møller, L. D. (2018). Skrivning i og rundt om Minecraft. I J. Bundsgaard, M. Georgsen, S. Graf, T. I. Hansen, & C. K. Skott (red.), Innovativ undervisning med it i fagene: Forskning i de tre demonstrationsskoleforsøg II Aarhus Universitetsforlag. Didaktiske studier, Bind. 4
Hanghøj, Thorkild ; Brok, Lene Storgaard ; Møller, Lise Dissing. / Skrivning i og rundt om Minecraft. Innovativ undervisning med it i fagene: Forskning i de tre demonstrationsskoleforsøg II. red. / Jeppe Bundsgaard ; Marianne Georgsen ; Stefan Graf ; Thomas Illum Hansen ; Charlotte Krog Skott. Aarhus Universitetsforlag, 2018. (Didaktiske studier, Bind 4).
@inbook{d2d1b22726674f99a0241af635233de9,
title = "Skrivning i og rundt om Minecraft",
author = "Thorkild Hangh{\o}j and Brok, {Lene Storgaard} and M{\o}ller, {Lise Dissing}",
year = "2018",
isbn = "978877184152 7",
editor = "Jeppe Bundsgaard and Marianne Georgsen and Stefan Graf and Hansen, {Thomas Illum} and Skott, {Charlotte Krog}",
booktitle = "Innovativ undervisning med it i fagene",
publisher = "Aarhus Universitetsforlag",
address = "Danmark",

Hanghøj, T, Brok, LS & Møller, LD 2018, Skrivning i og rundt om Minecraft. i J Bundsgaard, M Georgsen, S Graf, TI Hansen & CK Skott (red), Innovativ undervisning med it i fagene: Forskning i de tre demonstrationsskoleforsøg II. Aarhus Universitetsforlag, Didaktiske studier, bind 4.

Skrivning i og rundt om Minecraft. / Hanghøj, Thorkild; Brok, Lene Storgaard; Møller, Lise Dissing.

Innovativ undervisning med it i fagene: Forskning i de tre demonstrationsskoleforsøg II. red. / Jeppe Bundsgaard; Marianne Georgsen; Stefan Graf; Thomas Illum Hansen; Charlotte Krog Skott. Aarhus Universitetsforlag, 2018.

TY - CHAP

T1 - Skrivning i og rundt om Minecraft

AU - Hanghøj, Thorkild

AU - Brok, Lene Storgaard

AU - Møller, Lise Dissing

PY - 2018

Y1 - 2018

UR - https://unipress.dk/udgivelser/i/innovativ-undervisning-med-it/

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978877184152 7

BT - Innovativ undervisning med it i fagene

A2 - Bundsgaard, Jeppe

A2 - Georgsen, Marianne

A2 - Graf, Stefan

A2 - Hansen, Thomas Illum

A2 - Skott, Charlotte Krog

PB - Aarhus Universitetsforlag

Hanghøj T, Brok LS, Møller LD. Skrivning i og rundt om Minecraft. I Bundsgaard J, Georgsen M, Graf S, Hansen TI, Skott CK, red., Innovativ undervisning med it i fagene: Forskning i de tre demonstrationsskoleforsøg II. Aarhus Universitetsforlag. 2018. (Didaktiske studier, Bind 4).