Smart Home Models - Analysis, Simulation and Synthesis

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
ISSN2446-1628

Bibliografisk note

Afhandling er ikke publiceret.

Pedersen, T. (2018). Smart Home Models - Analysis, Simulation and Synthesis. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
Pedersen, Thomas. / Smart Home Models - Analysis, Simulation and Synthesis. 2018. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).
@phdthesis{9bf7b6bb005b46c9948162296c67c50e,
title = "Smart Home Models - Analysis, Simulation and Synthesis",
author = "Thomas Pedersen",
note = "Dissertation not published.",
year = "2018",
language = "English",
series = "Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Pedersen, T 2018, Smart Home Models - Analysis, Simulation and Synthesis. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet.

Smart Home Models - Analysis, Simulation and Synthesis. / Pedersen, Thomas.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Smart Home Models - Analysis, Simulation and Synthesis

AU - Pedersen, Thomas

N1 - Dissertation not published.

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet

BT - Smart Home Models - Analysis, Simulation and Synthesis

Pedersen T. Smart Home Models - Analysis, Simulation and Synthesis. 2018. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).