Sophie Nyborg

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

ForlagDepartment of Development and Planning, Aalborg University
StatusUdgivet - jan. 2015

Nyborg, S. (2015). SMART HOMES IN TRANSITION: Investigating the role of households in the development of smart grids in Denmark. Department of Development and Planning, Aalborg University.
Nyborg, Sophie. / SMART HOMES IN TRANSITION : Investigating the role of households in the development of smart grids in Denmark. Department of Development and Planning, Aalborg University, 2015. 190 s.
@phdthesis{78bedcd4d88b41909a97ddc991b84980,
title = "SMART HOMES IN TRANSITION: Investigating the role of households in the development of smart grids in Denmark",
author = "Sophie Nyborg",
year = "2015",
month = "1",
publisher = "Department of Development and Planning, Aalborg University",

Nyborg, S 2015, SMART HOMES IN TRANSITION: Investigating the role of households in the development of smart grids in Denmark. Department of Development and Planning, Aalborg University.

SMART HOMES IN TRANSITION : Investigating the role of households in the development of smart grids in Denmark. / Nyborg, Sophie.

Department of Development and Planning, Aalborg University, 2015. 190 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - SMART HOMES IN TRANSITION

T2 - Investigating the role of households in the development of smart grids in Denmark

AU - Nyborg, Sophie

PY - 2015/1

Y1 - 2015/1

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - SMART HOMES IN TRANSITION

PB - Department of Development and Planning, Aalborg University

Nyborg S. SMART HOMES IN TRANSITION: Investigating the role of households in the development of smart grids in Denmark. Department of Development and Planning, Aalborg University, 2015. 190 s.