Social kapital, social sammenhængskraft og multikulturalisme.

Fører et mere multietnisk samfund til mindre social kapital?

Publikation: Working paperForskning

524 Downloads (Pure)
Udgivelses stedAalborg
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)978-87-92174-34-5
ISBN (Elektronisk)978-87-92174-34-5
StatusUdgivet - 2007

Torpe, L., & Lolle, H. (2007). Social kapital, social sammenhængskraft og multikulturalisme. Fører et mere multietnisk samfund til mindre social kapital? Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Torpe, Lars ; Lolle, Henrik. / Social kapital, social sammenhængskraft og multikulturalisme. Fører et mere multietnisk samfund til mindre social kapital?. Aalborg : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2007.
@techreport{6192cf90a23511dc8188000ea68e967b,
title = "Social kapital, social sammenh{\ae}ngskraft og multikulturalisme.: F{\o}rer et mere multietnisk samfund til mindre social kapital?",
author = "Lars Torpe and Henrik Lolle",
year = "2007",
isbn = "978-87-92174-34-5",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Torpe, L & Lolle, H 2007 'Social kapital, social sammenhængskraft og multikulturalisme. Fører et mere multietnisk samfund til mindre social kapital?' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Social kapital, social sammenhængskraft og multikulturalisme. Fører et mere multietnisk samfund til mindre social kapital? / Torpe, Lars; Lolle, Henrik.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Social kapital, social sammenhængskraft og multikulturalisme.

T2 - Fører et mere multietnisk samfund til mindre social kapital?

AU - Torpe, Lars

AU - Lolle, Henrik

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Working paper

SN - 978-87-92174-34-5

BT - Social kapital, social sammenhængskraft og multikulturalisme.

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Torpe L, Lolle H. Social kapital, social sammenhængskraft og multikulturalisme. Fører et mere multietnisk samfund til mindre social kapital? Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2007.