Abstract

Kandidatuddannelsen i socialt arbejde, som i år har jubilæum, har gennem de sidste 30 år opbygget såvel uddannelse som forskningsmiljø i socialt arbejde.

Forskningsmiljøet omkring kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde (KSA) er ka­rak­te­ri­se­ret ved et tæt samarbejde med det sociale arbejdes praksis, og en mission for KSA er fortsat at sikre, at der uddannes kandidater til samfundsfaglig kritisk refleksion over mål og værdier i samfundet, kvaliteten i det sociale arbejde og vel­færds­stat­ens in­sti­tu­ti­o­ners form og indhold. Undervisningen på uddannelserne varetages af undervisere fra aktive forskningsmiljøer, og der er en rigtig god sammenhæng mellem de aktive forskningsmiljøer og uddannelsens fagelementer.

Det sociale felt har blandt andet gennem KSA opnået at etablere forskning, som bygger på en akademisk og samtidig praksisnær viden, som dermed kan levere re­sul­ta­ter, der omsættes i praksis. Den eftertragtede impact er således en del af både ud­dan­nel­sen og forskningen, som fremadrettet skal sikre, at forskning og praksis spiller sammen i den nødvendige udvikling af socialt arbejde og moderne velfærd.
OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedAalborg, Danmark
ForlagAalborg Universitetsforlag
Antal sider72
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-784-4
StatusUdgivet - 2022

Citationsformater