The Politics and Acts of Solidarity:

The Case of Trampoline House in Copenhagen

Bidragets oversatte titel: Solidaritspolitik og praksis: Trampolinhuset i København

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelFostering Pluralism through Solidarity Activism – : Everyday Encounters with Newcomers
RedaktørerFeyzi Baban, Kim Rygiel
ForlagPalgrave Macmillan
StatusAccepteret/In press - 2020
BegivenhedLiving with Others: : Fostering Cultural Plauralism through Citizenship Politics - Humboldt Universität, Berlin, Tyskland
Varighed: 15 mar. 201816 mar. 2019

WorkshopLiving with Others:
LokationHumboldt Universität
LandTyskland
ByBerlin
Periode15/03/201816/03/2019
NavnPalgrave Studies in Altruism, Morality, and Social Solidarity

Siim, B., & Meret, S. (Accepteret/In press). The Politics and Acts of Solidarity: The Case of Trampoline House in Copenhagen. I F. Baban, & K. Rygiel (red.), Fostering Pluralism through Solidarity Activism –: Everyday Encounters with Newcomers Palgrave Macmillan. Palgrave Studies in Altruism, Morality, and Social Solidarity
Siim, Birte ; Meret, Susi. / The Politics and Acts of Solidarity: The Case of Trampoline House in Copenhagen. Fostering Pluralism through Solidarity Activism –: Everyday Encounters with Newcomers. red. / Feyzi Baban ; Kim Rygiel. Palgrave Macmillan, 2020. (Palgrave Studies in Altruism, Morality, and Social Solidarity).
@inbook{4dc6f792411c467288d23741587a3431,
title = "The Politics and Acts of Solidarity:: The Case of Trampoline House in Copenhagen",
author = "Birte Siim and Susi Meret",
year = "2020",
language = "English",
editor = "Feyzi Baban and Kim Rygiel",
booktitle = "Fostering Pluralism through Solidarity Activism –",
publisher = "Palgrave Macmillan",

Siim, B & Meret, S 2020, The Politics and Acts of Solidarity: The Case of Trampoline House in Copenhagen. i F Baban & K Rygiel (red), Fostering Pluralism through Solidarity Activism –: Everyday Encounters with Newcomers. Palgrave Macmillan, Palgrave Studies in Altruism, Morality, and Social Solidarity, Living with Others: , Berlin, Tyskland, 15/03/2018.

The Politics and Acts of Solidarity: The Case of Trampoline House in Copenhagen. / Siim, Birte; Meret, Susi.

Fostering Pluralism through Solidarity Activism –: Everyday Encounters with Newcomers. red. / Feyzi Baban; Kim Rygiel. Palgrave Macmillan, 2020. (Palgrave Studies in Altruism, Morality, and Social Solidarity).

TY - CHAP

T1 - The Politics and Acts of Solidarity:

T2 - The Case of Trampoline House in Copenhagen

AU - Siim, Birte

AU - Meret, Susi

PY - 2020

Y1 - 2020

M3 - Book chapter

BT - Fostering Pluralism through Solidarity Activism –

A2 - Baban, Feyzi

A2 - Rygiel, Kim

PB - Palgrave Macmillan

Siim B, Meret S. The Politics and Acts of Solidarity: The Case of Trampoline House in Copenhagen. I Baban F, Rygiel K, red., Fostering Pluralism through Solidarity Activism –: Everyday Encounters with Newcomers. Palgrave Macmillan. 2020. (Palgrave Studies in Altruism, Morality, and Social Solidarity).