Speech Processing for Social Robots to Improve Interaction with Humans

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
StatusUdgivet - 2017
NavnPh.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
ISSN2446-1628

Thomsen, N. B. (2017). Speech Processing for Social Robots to Improve Interaction with Humans. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
Thomsen, Nicolai Bæk. / Speech Processing for Social Robots to Improve Interaction with Humans. 2017. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).
@phdthesis{a710efa70ff44d61813fddefa736c409,
title = "Speech Processing for Social Robots to Improve Interaction with Humans",
author = "Thomsen, {Nicolai B{\ae}k}",
note = "Dissertation not published.",
year = "2017",
language = "English",

Thomsen, NB 2017, Speech Processing for Social Robots to Improve Interaction with Humans. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet.

Speech Processing for Social Robots to Improve Interaction with Humans. / Thomsen, Nicolai Bæk.

2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Speech Processing for Social Robots to Improve Interaction with Humans

AU - Thomsen, Nicolai Bæk

N1 - Dissertation not published.

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

BT - Speech Processing for Social Robots to Improve Interaction with Humans

Thomsen NB. Speech Processing for Social Robots to Improve Interaction with Humans. 2017. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).