Spild af ressourcer - spild af mennesker (Del 2): udvalgte publikationer

ForlagInstitut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet
Vol/bind2
StatusUdgivet - 2006

Busck, O. G. (2006). Spild af ressourcer - spild af mennesker (Del 2): udvalgte publikationer. Aalborg: Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet.
Busck, Ole Gunni. / Spild af ressourcer - spild af mennesker (Del 2) : udvalgte publikationer. Aalborg : Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2006.
@phdthesis{ca6e83f040de11dc912d000ea68e967b,
title = "Spild af ressourcer - spild af mennesker (Del 2): udvalgte publikationer",
author = "Busck, {Ole Gunni}",
year = "2006",
volume = "2",
publisher = "Institut for Samfundsudvikling og Planl{\ae}gning, Aalborg Universitet",

Busck, OG 2006, Spild af ressourcer - spild af mennesker (Del 2): udvalgte publikationer. bind 2, Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Spild af ressourcer - spild af mennesker (Del 2) : udvalgte publikationer. / Busck, Ole Gunni.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Spild af ressourcer - spild af mennesker (Del 2)

T2 - udvalgte publikationer

AU - Busck, Ole Gunni

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Ph.d.-afhandling

VL - 2

BT - Spild af ressourcer - spild af mennesker (Del 2)

PB - Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Busck OG. Spild af ressourcer - spild af mennesker (Del 2): udvalgte publikationer. Aalborg: Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2006.