Spillet om dagsordenen

På tur med magasinet AGENDA

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

26 Downloads (Pure)

Motivationen for overhovedet at skrive om de AAU studerendes magasin
AGENDA handler selvfølgelig om at kunne eller ikke at kunne genkende
Publikationsdato1 jan. 2019
StatusUdgivet - 1 jan. 2019

@misc{a852c48734ac434bacc2238201db0e3b,
title = "Spillet om dagsordenen: P{\aa} tur med magasinet AGENDA",
abstract = "Motivationen for overhovedet at skrive om de AAU studerendes magasinAGENDA handler selvf{\o}lgelig om at kunne eller ikke at kunne genkendelivet som AAU studerende. Men ambitionen med de 10 udvalgte tekster er, at kontekstualisere, som det hedder i en akademisk sprogbrug, de udvalgte magasiner. Hvorfor nu det? For at bel{\ae}re, og s{\o}rge for at den sproglige tone er i orden, eller at emnevalget falder ind under kategorien ”akademisk relevant og v{\ae}rdigt”? N{\ae}, overhovedet ikke.",
author = "Andersen, {Tem Frank}",
year = "2019",
month = "1",
day = "1",
type = "Other",

Spillet om dagsordenen : På tur med magasinet AGENDA. / Andersen, Tem Frank.

39 s. 2019, Reception af AAU studerendes magasin AGENDA.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Spillet om dagsordenen

T2 - På tur med magasinet AGENDA

AU - Andersen, Tem Frank

PY - 2019/1/1

Y1 - 2019/1/1

N2 - Motivationen for overhovedet at skrive om de AAU studerendes magasinAGENDA handler selvfølgelig om at kunne eller ikke at kunne genkendelivet som AAU studerende. Men ambitionen med de 10 udvalgte tekster er, at kontekstualisere, som det hedder i en akademisk sprogbrug, de udvalgte magasiner. Hvorfor nu det? For at belære, og sørge for at den sproglige tone er i orden, eller at emnevalget falder ind under kategorien ”akademisk relevant og værdigt”? Næ, overhovedet ikke.

AB - Motivationen for overhovedet at skrive om de AAU studerendes magasinAGENDA handler selvfølgelig om at kunne eller ikke at kunne genkendelivet som AAU studerende. Men ambitionen med de 10 udvalgte tekster er, at kontekstualisere, som det hedder i en akademisk sprogbrug, de udvalgte magasiner. Hvorfor nu det? For at belære, og sørge for at den sproglige tone er i orden, eller at emnevalget falder ind under kategorien ”akademisk relevant og værdigt”? Næ, overhovedet ikke.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation