Sprog, identitet og organisatorisk forandring

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelLæring og forandring : tværfaglige perspektiver
RedaktørerAnnie Aarup Jensen, Palle Rasmussen
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2009
Sider83-100
ISBN (Trykt)9788773079492
StatusUdgivet - 2009

Jørgensen, K. M. (2009). Sprog, identitet og organisatorisk forandring. I A. Aarup Jensen, & P. Rasmussen (red.), Læring og forandring: tværfaglige perspektiver (s. 83-100). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag.
Jørgensen, Kenneth Mølbjerg. / Sprog, identitet og organisatorisk forandring. Læring og forandring: tværfaglige perspektiver. red. / Annie Aarup Jensen ; Palle Rasmussen. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2009. s. 83-100
@inbook{684614d0e0a211ddb0a4000ea68e967b,
title = "Sprog, identitet og organisatorisk forandring",
abstract = "Denne artikel handler om sammenh{\ae}ngene mellem sprog og identitet i relation til forandringer i organisationer. Jeg bruger en kortl{\ae}gning af disse sammenh{\ae}nge som udgangspunkt for at identificere og diskutere centrale nutidige ledelsesudfordringer og ledelsesproblematikker, som forholdet mellem identitet og organisatorisk forandring rejser. Argumentet er, at kommunikation og den m{\aa}de kommunikationen er organiseret p{\aa} - ogs{\aa} ben{\ae}vnt sprogspil - bliver central i forhold til ledelse i organisationer og ledelse i forandringer, idet kommunikation skal sikre, at b{\aa}ndene mellem individ og organisatioon bibeholdes.",
author = "J{\o}rgensen, {Kenneth M{\o}lbjerg}",
year = "2009",
isbn = "9788773079492",
pages = "83--100",
editor = "{Aarup Jensen}, Annie and Palle Rasmussen",
booktitle = "L{\ae}ring og forandring",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Jørgensen, KM 2009, Sprog, identitet og organisatorisk forandring. i A Aarup Jensen & P Rasmussen (red), Læring og forandring: tværfaglige perspektiver. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, s. 83-100.

Sprog, identitet og organisatorisk forandring. / Jørgensen, Kenneth Mølbjerg.

Læring og forandring: tværfaglige perspektiver. red. / Annie Aarup Jensen; Palle Rasmussen. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2009. s. 83-100.

TY - CHAP

T1 - Sprog, identitet og organisatorisk forandring

AU - Jørgensen, Kenneth Mølbjerg

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Denne artikel handler om sammenhængene mellem sprog og identitet i relation til forandringer i organisationer. Jeg bruger en kortlægning af disse sammenhænge som udgangspunkt for at identificere og diskutere centrale nutidige ledelsesudfordringer og ledelsesproblematikker, som forholdet mellem identitet og organisatorisk forandring rejser. Argumentet er, at kommunikation og den måde kommunikationen er organiseret på - også benævnt sprogspil - bliver central i forhold til ledelse i organisationer og ledelse i forandringer, idet kommunikation skal sikre, at båndene mellem individ og organisatioon bibeholdes.

AB - Denne artikel handler om sammenhængene mellem sprog og identitet i relation til forandringer i organisationer. Jeg bruger en kortlægning af disse sammenhænge som udgangspunkt for at identificere og diskutere centrale nutidige ledelsesudfordringer og ledelsesproblematikker, som forholdet mellem identitet og organisatorisk forandring rejser. Argumentet er, at kommunikation og den måde kommunikationen er organiseret på - også benævnt sprogspil - bliver central i forhold til ledelse i organisationer og ledelse i forandringer, idet kommunikation skal sikre, at båndene mellem individ og organisatioon bibeholdes.

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 9788773079492

SP - 83

EP - 100