Sprog som adgang til verden: med digital medier som aktør i et didaktisk perspektiv

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TidsskriftSproglaereren
Udgave nummer3
Sider (fra-til)5-6
ISSN0108-6154
StatusUdgivet - 2016

• it, sprog, didaktisk design

@article{36ef0069b7bc41feb5d154a62b3fef9f,
title = "Sprog som adgang til verden: med digital medier som akt{\o}r i et didaktisk perspektiv",
abstract = "Med internettet og de sociale medier har sprogfagene f{\aa}et store muligheder for, at eleverne kan arbejde meningsfuldt med sproget som adgang til verden, idet disse medier giver eleverne mulighed for direkte kommunikation med elever i andre lande.",
keywords = "it, sprog, didaktisk design",
author = "S{\o}rensen, {Birgitte Holm}",
year = "2016",
pages = "5--6",
journal = "Sproglaereren",
issn = "0108-6154",
number = "3",

Sprog som adgang til verden : med digital medier som aktør i et didaktisk perspektiv. / Sørensen, Birgitte Holm.

I: Sproglaereren, Nr. 3, 2016, s. 5-6.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Sprog som adgang til verden

T2 - med digital medier som aktør i et didaktisk perspektiv

AU - Sørensen, Birgitte Holm

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Med internettet og de sociale medier har sprogfagene fået store muligheder for, at eleverne kan arbejde meningsfuldt med sproget som adgang til verden, idet disse medier giver eleverne mulighed for direkte kommunikation med elever i andre lande.

AB - Med internettet og de sociale medier har sprogfagene fået store muligheder for, at eleverne kan arbejde meningsfuldt med sproget som adgang til verden, idet disse medier giver eleverne mulighed for direkte kommunikation med elever i andre lande.

KW - it, sprog, didaktisk design

UR - http://sproglaererforeningen.dk/boiler/wp-content/uploads/2013/12/Indhold-3-2016.pdf

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 5